REKLAMI GEÇ

Denizli türkülerini söyledi

Denizli türkülerini söyledi

“Denizli Türkülerini Söylüyor” etkinliğinde 17 ilçenin öğrencileri, Denizli türkülerini seslendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2017 Perşembe, 14:59

6. Popüler Müzik Festivali kapsamında düzenlenen “Denizli Türkülerini Söylüyor” etkinliği Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın katılımıyla gerçekleşti. 17 ilçeden öğrencilerin katıldığı ve Denizli türkülerinin seslendirildiği etkinlik büyük beğeni topladı.

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli İçin Söyle Klibinde türküleri seslendiren öğretmen ve ses sanatçıları, 17 ilçeden gelen öğrenciler ve davetliler katıldı.

Etkinlik, ilçelerden gelen öğrencilerin sırayla Denizli ve yörelere ait türküleri seslendirmeleriyle başladı. Öğrenciler bulundukları platformdan Türküleri coşku içinde söylerken, etkinliğe katılan davetliler ve diğer öğrenciler de onlara eşlik etti.

Vali Ahmet Altıparmak, etkinlikte ayrıca geçtiğimiz haftalarda final çekimi Denizli Valiliği’nde yapılan ‘Denizli İçin Söyle’ klibinde Denizli’ye özgü türküleri seslendiren öğretmen ve ses sanatçılarına teşekkür belgesi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı