REKLAMI GEÇ

Doğuş Müzik yeni albümleri tanıttı

Doğuş Müzik yeni albümleri tanıttı

Doğuş Müzik Yönetim Kurulu Başkanı İskender Doğan, albüm çalışmaları tamamlanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Şeref Tutkopar ve emekli TRT sanatçısı Şevket İren Kızılırmak ile basın karşısına geçti, yeni albümleri tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2017 Cuma, 14:13

 

Türk Halk Müziği Sanatçısı Şeref Tutkopar ve emekli TRT sanatçısı Şevket İren Kızılırmak, albüm tanıtımları için, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde kameraların karşısına geçti.

Doğuş Müzik Yönetim Kurulu Başkanı İskender Doğan, Tutkopar ve Kızılırmak gibi önemli sanatçılarla birlikte çalışmanın kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.

‘Tarihimize sahip çıkalım’ vurgusu yapan Doğan, Doğuş Müzik olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Şeref Tutkopar, verdiği desteklerden dolayı Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a teşekkürlerini sunarak, “Bizlere maddi manevi destek verdiler, hiç kırmadılar” dedi.

Emekli TRT Sanatçısı Şevket İren Kızılırmak İskender Doğan’a teşekkür ederek, “Katkılarından dolayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a teşekkür ediyorum. İlk kez basın karşısına çıkıyorum. Ben aslında davulcuydum. Ailem çalgıcıydı, yolumuz gurbete düştü. Ben Yılmaz Güney’in ‘Zeyno’ filminde dublaj yaptım. Maskeli Beşler filminde rol aldım, saz çaldım. En son İskender Bey ile tanıştık, sağ olsun yardımcı oldu. Albümün adı ‘Akkeçinin Ayranı’ ve içinde 13 eser yer alıyor” dedi.

Daha sonra, Şeref Tutkopar ve Şevket İren Kızılırmak bağlamalarını alarak, söz müziği kendilerinin olan eserleri seslendirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı