REKLAMI GEÇ

Fuat Saka, Telve Restaurant’ta sahne alacak

Fuat Saka, Telve Restaurant’ta sahne alacak

Farklı müzik tarzıyla dikkatleri çeken, birçok enstrümanı çalabilmesi ve yurt dışında da verdiği konserlerle geniş bir dinleyici kitlesine sahip Fuat Saka, Telve Restaurant’ta yarın akşam (3 Nisan Cuma) vereceği konserle Denizlili hayranlarının karşısına çıkacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 19:08

Cemal Berber (kemençe), Zafer Karayazgan (piyanist-klavye), Herbert Koschmieder (üflemeliler) ve Velican Sagun’dan (perküsyon) oluşan grubuyla Telve Restaurant’ta sahne alacak Fuat Saka’nın konseri, yarın akşam saat 21.00’de başlayacak.

Demirciler Caddesi Pamukkale İşhanı’nda faaliyiti sürdüren Telve Restaurant’taki bu konseri izlemek isteyenler, 0258 261 22 55 nolu telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

FUAT SAKA KİMDİR?
Müzik çalışmalarını bir kültür elçisi gibi sürdüren Fuat Saka, 20 yıla yakın yurt dışında kaldı. Bu süre içinde Almanya, Fransa ve Danimarka’dan birçok müzisyenle çalıştı. “Lazca Caz Ustası” olarak da anılan sanatçının Yıkılır Zulmün Son Kaleleri, Ayrılık Türküsü, Kerem Gibi (Nazım Hikmet Şiirlerinden), Sevdalı Türküler, Kenardaki Ray, Askaros, Semahlar ve Deyişler, Şiirc, Torik Baloklar Ülkesinde, Lazutlar, Lazutlar 2, Lazutlar 3, Sen ve Nanni isimli albümleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı