REKLAMI GEÇ

Müzikle gönül köprüsü kuruyorlar

Müzikle gönül köprüsü kuruyorlar

Yunus Emre Gönül Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, haftanın üç günü usul ve makam çalışmasıyla hem gönüller arasında köprü oluşturuyor, hem de Mayıs ayında Pamukkale Kültür Merkezi’nde verecekleri geniş kapsamlı konser çalışmasına hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2012 Pazartesi, 10:10

Yunus Emre Gönül Derneği bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi Erol Çiftçi yönetiminde makam ve usul dersleriyle konserlere hazırlanırken, kurdukları gönül köprüsüyle insanlara huzur ve barış sunuyor.

Her hafta Çarşamba ve Cuma günü Yunus Emre Gönül Derneği’nde bir araya gelen 30 kişilik Türk Sanat Müziği Korosu, Mayıs ayında start vereceği konserleri için sanat, solfaj ve nazariyetin yanında, şarkılarını seslendiriyorlar.

2011 yılında koronun kuruluşunun hemen ardından, ilk konserlerini veren Yunus Emre Gönül Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, 2012 Mayıs ayının 10’u ile 20’si arasında Pamukkale Kültür Merkezi’nde konser vermeye hazırlanıyorlar.

Yunus Emre Gönül Derneği Başkanı Av. Mümtaz Sami Özok, derneklerinin aynı zamanda bir çalışma birimi olduğunu vurgularken “Derneğimizde bir musiki cemiyetinden daha fazla musiki eğitimi verilmektedir. Bu çalışmalarımız, gönül birliği, dostluk, kardeşlik, barış ve huzur dayanışması içinde devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı