REKLAMI GEÇ

PAÜ’de şenlik sürüyor

PAÜ’de şenlik sürüyor

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Dania ve Slava Kaınov Keman ve Viyolonsel Sınıfı PAÜ’de muhteşem bir klasik müzik ziyafeti verdi. Hafta sonunda Levent Yüksel ve ünlü grupların konuk olacağı bir müzik festivali de PAÜ’lü öğrencileri bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Pamukkale Üniversitesi’nde 15. yıl şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Dania ve Slava Kaınov Keman ve Viyolonsel Sınıfı verdikleri konser ile davetlileri adeta büyüledi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik iki ayrı bölümde izleyicilere sunuldu. Tanınmış klasik eserleri keman ve viyolonsel eşliğinde seslendiren Çukurova Topluluğu, konser sonunda katılımdan memnun kaldıklarını belirttiler.

Hafta sonu müzik şöleni var

Pamukkale Üniversitesi 15. yıl şenlikleri hafta sonu da dolu dolu geçecek. 3 Mayıs Cumartesi günü 19.00 – 21.00 saatleri arası Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu ve Klasik Koro konseri, 4 Mayıs Pazar günü ise saat 13.00’ten 18.00’e kadar amatör grupların yer alacağı açık hava konserleri, saat 18.00-19.30 arası Boğaziçi Üniversitesi Rock Konseri verilecek. Son olarak saat 21.00 ile 22.30 arası Levent Yüksel, Volkan Öktem ve Ant Şimşek sahne alacak. PAÜ’lü gençler hafta sonunda yapılacak olan etkinliklerle hem müziğe, hem de eğlenceye doyacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı