REKLAMI GEÇ

THM Korosu’ndan yılsonu konseri

THM Korosu’ndan yılsonu konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, “Gurbetten Sılaya Mektuplar” adlı yılsonu konseri düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin seslendirildiği gece, sanatseverlerden tam not aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2017 Pazar, 14:52

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından, “Gurbetten Sılaya Mektuplar” adlı konser düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği ve İsmail Barkan’ın yönettiği yılsonu konserinde birbirinden güzel eserler Denizlililer için seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konser izleyenlerden büyük alkış aldı.

“2018 YILINDA GÜZEL SUNUMLARIMIZ OLACAK”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan sahne alan sanatçılara ve izleyenlere teşekkür ederek, “Bu yıl konservatuarımız adına güzel günlerimiz oldu. İnşallah 2018 yılında hem Türk Halk Müziği’nde hem de sanat müziğinde çok güzel sunumlarımız olacak. İnşallah 2018 yılı hepimiz için dünya için hayırlara vesile olsun. Barış ve huzur içerisinde güzel günler geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı