REKLAMI GEÇ

Yağmur Project Imagine Bar’ı salladı

Yağmur Project Imagine Bar’ı salladı

Yeni Medya Denizli ailesine yeni katılan Denizlikampus.com’un lansmanı için Denizli’de ilk kez sahne alan Yağmur Project, performansı ile Denizlileri kendisine hayran bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2016 Çarşamba, 15:04

Bodrum ve Marmaris’in en gözde mekanlarında sahne alan rock grubu Yağmur Project, Mandalin ve davy Jhoness’tan sonra, Yeni Medya Ailesi için Denizli Imagine Bar’da sahne aldı.

denizli-kampus-ımage-bar-yagmur-konser-2

Yeni Medya Denizli Yayıncılık’ın önümüzdeki eğitim öğretim yılında yayın hayatına başlayacak olan ve üniversite öğrencilerine yönelik yayın yapacak olan Denizlikampus.com’un lansman konseri için Denizli’ye gelen Yağmur Project, bu özel organizasyonda da Denizlilileri kendisine hayran bıraktı.

Vokal, bas ve elektro gitar ile klavye ve davuldan oluşan 5 kişilik grup, popüler Türkçe eserleri rock sounduyla seslendirdi, İmagine Bar’ı dolduran davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

denizli-kampus-ımage-bar-yagmur-konser-3

Muhteşem organizasyon için kapılarını 21.30’da açan Imagine Bar’da coşku 22.00’de başladı. Gece saat 02.00’ye kadar sahnede kalan Yağmur Project, seslendirdiği parçalar ile davetlileri coşturdu.

denizli-kampus-ımage-bar-yagmur-konser-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı