REKLAMI GEÇ

Yüksek Sadakat otizmli çocuklar için söyleyecek

Yüksek Sadakat otizmli çocuklar için söyleyecek

Türkiye’nin en iyi rock grupları arasında yer alan Yüksek Sadakat, şarkılarını otizmli çocuklar için söyleyecek. Grup Denizli Otizm Derneği yararına, 14 Haziran’da Route’da konser verecek. Elde edilen gelir derneğin başka bir etkinliğinde kullanılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2019 Çarşamba, 15:19

Yüksek Sadakat Rock Grubu, otizmli çocuklar yararına düzenlenen konser için Denizli’ye geliyor. Konserden elde edilen gelir ise Otizm Derneği’nin organize edeceği “Birlikte Yaz Kulübü” etkinliği için değerlendirilecek.

Otizmli çocuklar için Türkiye’nin ilk tersine kaynaştırma yaz okulunu düzenleyen Denizli Otizm Derneği’nin bu yıl da geleneği bozmadığını söyleyen dernek başkanı Dudu Karaman Dinç, ‘’Otizmli çocukların yaz aylarında gidebilecekleri hiçbir yer olmağı fikrinden hareket eden derneğimiz bu yıl da çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayacak” dedi.

Birlikte Yaz Kulübü, etkinliğinin 1 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını ve özel eğitim uzmanı Burcu Bilik danışmanlığında gerçekleştitileceğini de belirten Başkan Dinç, “Etkinlik 6 hafta devam edecek. Birlikte Yaz Kulübü etkinliğinde otizmli çocuklar tipik gelişim gösteren akranlarıyla birlikte eğitim alacak. Farklı gelişim gösteren çocukların birlikte eğlenerek öğreneceği  yaz kulübünde, otizmli çocukların ailelerine de danışmanlık desteği verilecek. Yüksek Sadakat hayranlarını ve otizm dostlarını  konserimize bekleriz‘’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı