REKLAMI GEÇ

Çelikkol’dan, STK ve daire müdürlerine iftar

Çelikkol’dan, STK ve daire müdürlerine iftar

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Temsilcileri ve daire müdürlerine iftar yemeği verdi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2012 Cuma, 14:25

Kelleci Kardeşler Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Denizli Belediye Başkan Danışmanı Erdoğan Akman, Halk Bankası Bölge Müdürü Mehmet Volkan Gül, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hayri Kanpolat ve bazı Daire Müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı.

İftar yemeği ve okunan duanın ardından bir konuşma yapan Birlik Başkanı Musa Çelikkol, Ramazan ayı nedeniyle her yıl toplumun çeşitli kesimleriyle iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, “Bu Ramazan her yıl olduğu gibi bereketli geçiyor. Birlik olarak Ramazan ayı boyunca toplumun çeşitli kesimleriyle iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Önce birliğimize bağlı oda başkanlarını bir araya getirdik. Bugün de Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve siyasi partilerimizin değerli temsilcileriyle bir aradayız. Bu vesileyle hem, ilimizin, hem de sektörün sorunları konusunda görüş alış verişinde bulunuyoruz. İftar yemeğine katılan tüm temsilcilere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı