REKLAMI GEÇ

Çocuk her yerde çocuk

Çocuk her yerde çocuk

Geçtiğimiz günlerde Denizli Atatürk Stadında gerçekleştirilen Türkçe olimpiyatlarını binlerce kişi izledi. Protokol üyeleri de aileleri ile birlikte organizasyonda yerlerini aldı. Siyasilerin ve yerel yöneticilerin çocukları etkinlik sırasında renkli görüntülerin çıkmasını sağladı. Yani çocuk her yerde çocuktur dedirtti.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2012 Cuma, 09:30

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve eşi Sefa Dalbudak’ın kızı Azra Nur gecede babasına ve annesine zor anlar yaşattı. Bazen baba Sefa Dalbudak’ın arkasından koşturan Azra Nur ilerleyen saatlerde annesinin kucağından inmedi.

Denizli Belediyesi Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Lütfi Ege İlköğretim Okulu 5-C sınıfı öğrencisi kızı Ceyda Zolan geçtiğimiz günlerde çevre günü etkinlikleri çerçevesinde hazırladığı ‘Herşey Bize Bağlı’ kompozisyonu ile ailesini gururlandırmıştı. Çevreci Ceyda, gecede anne babasının dizinin dibinde oturdu, ancak Berrin Zolan sık sık kızının üşüyüp üşemediğini eliyle kontrol etti. Berrin Zolan bir annenin kızına duyduğu şefkati gece boyunca gösterdi.

Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ise hem gösterileri dikkatle izledi. Hem de çocuğunu öyle bir sarıp sarmaladı ki soğuktan korudu.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve eşi Müge Kocasert de geceye çocukları ile birlikte katılan ailelerdendi. Küçük kızları ve oğulları gece boyunca anne ve babasının yanından ayrılmadan pür dikkat etkinliği izledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve eşi Güldalı Uçar kızları Ayşe Uçar’ı soğuktan korumak için gece boyunca yoğun çaba sarf etti. Bir ara uyuyup kalan küçük kızlarını ceketiyle örten Uçar ailesi etkinliğin sonuna kadar hem çocukları izledi hem de gösterileri. Denizli Özel İdare Genel Sekteri Adem Oklu’da oğlunu kucağından indirmeyen babalardandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı