REKLAMI GEÇ

Denizli Rotary Kulübü’nde Doğaç dönemi başladı

Denizli Rotary Kulübü’nde Doğaç dönemi başladı

Denizli Rotary Kulübü üyeleri Anemon Otel’de düzenlenen başkanlık devir teslim töreninde bir araya geldi. Eski Başkan Fatih Deyneli, görevi Yeşim Doğaç’a devretti.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2012 Salı, 13:10

Düzenlenen törende üyelere seslenen Rotary Kulübü 2011-2012 dönem Başkanı Fatih Deyneli, “ Bir dönemin daha sonuna geldik. Geçen yıl bu zamanlarda başkanlık görevini sevgili Betül’den devir aldım. Bu sene ise görevi sevgili Yeşim’e devir ediyorum. Denizli Rotary Kulübü’nde başkanlık görevi yapmak hayatımın en önemli deneyimlerinden biriydi” diye konuştu.

Görevi devralan 2012-2013 yılı başkanlık görevini üstlenen Yeşim Doğaç, 1932 yılından bu yana devamlı olarak milletler arasında barış ülküsü ile devam eden bir anlayış ruhuna sahip Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, Dünyada sulh” sözlerini ilke olarak seçtiklerini dile getirdi.

İŞTE TÖRENDEN RENKLİ KARELER

Doğaç, “Rotary 1978 yılında kurulmuş ve birçok projeye imza atmış, başarılarla dolu uzun yılları geride bırakmış bir kulüptür. Kulübümüze bugüne kadar hizmet veren herkese teşekkür ediyor; aramızdan ayrılan üyelerimizi de rahmet ile anıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Rotary Kulübü üyeleri tarafından Başkanlık görevi için tebrik edilen Doğaç, hediyeler veren ve başarılar dileyen kulüp üyelerine teşekkür etti. Eski ve yeni başkanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren kulüp üyeleri birlikte pasta kesti.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 14 Ağustos 2012, 10:47

bu rotary kulüpleri ne işe yarar?ne yaparlar?memlekete faydası nedir?bilen varmı?çalışma şekli nedir?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı