REKLAMI GEÇ

Keçeci’den zeybek şov

Keçeci’den zeybek şov

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in verdiği yemekte, Özay Gönlüm’ün “Zobalarında kuru da meşe” türküsünü duyan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, dayanamayıp kendini sahneye attı. Türküye zeybekle eşlik eden Keçeci, uzun süre alkışlandı.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2012 Salı, 12:13

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bir tanıtım için kente gelen Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar, bazı ulusal gazetelerin köşe yazarları ve Denizli’deki basın mensupları için Pamukkale’deki Kleopatra Havuzu başında bir yemek verdi.

Yemeğe, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı (DTO) Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili, daire müdürleri ve gazeteciler katıldı.

Vali Demir, burada yaptığı konuşmada, kentin sosyal ve ekonomik durumuyla ilgili konuklara bilgi verdi. Hierapolis Antik Kenti’nde İtalyanların yarım asırdır sürdürdüğü kazıların yavaş olmasına sitem eden Vali Demir, “Kültür ve Turizm Bakanımız buraya gelerek, ‘bu işi yapamayanlar artık benim ülkemde kazı yapamaz’ diye Ladoikya Antik Kenti’nde ilan etti. Burada çok değerli hocalarımız var. Laodikya’da Türkiye’ye örnek bir çalışma yapıldı. Laodikya’da 4-5 yıl içinde Hierapolis’te 46 yıldır süren kazılardan daha çok yol alındı. Biz kendi değerlerimize daha çok sahip çıkarak yaşatacağız” diye konuştu.

Başkan Keçeci, davetlileri mest etti
Konuşmaların ardından Denizli’nin yaşayan insan hazinesi ödüllü Hayri Dev, minik bir konser verdi. Daha sonra Denizli Belediyesi Konservatuar sanatçısı Yeşim Dağlı, sahneye çıktı. Dağlı’nın Denizli’ye özgü söylediği türküler davetlileri coşturdu.

Harmandalı müziğini duyan DSO Başkanı Müjdat Keçeci piste çıktı. Keçeci’nin oynadığı zeybek oyunu davetlileri mest ederken, Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar ve diğer misafirler de Denizli’nin oyun havalarına dayanmadı.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, oda başkanlarının kendisini oynamak için sözcü seçtiğini belirterek, zeybekten büyük keyif aldığını söyledi. Gece Pamukkale travertenlerine düzenlenen geziyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı