REKLAMI GEÇ

Deniz Kızı Restoran hizmette

Deniz Kızı Restoran hizmette

Tuna Mermer’in sahibi Süleyman Baş ve oğlu Hakan Baş, Pınarkent kasabasında Deniz Kızı Restoranı Denizlililerin hizmetine açtı. Açılışta sahne alan ünlü sanatçı Lara seslendirdiği şarkılarla keyifli dakikalar yaşattı

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2012 Pazartesi, 14:15

Pınarkent Kasabası’nda Deniz Kızı Restoran’ın açılışı yapıldı. Tuna Mermer’in sahibi Süleyman Baş ve oğlu Hakan Baş, şirketlerine bir yenisini daha eklerken, havai fişekler eşliğinde sahnede Türkiye’nin sevilen yıldızı Lara yer aldı.

Organize Sanayi yolu üzerinde Deniz Kızı Restoran’ın açılışında Pınarkent Belediye Başkanı Ali Taşdemir, Tuna Mermer’in Sahibi Süleyman Baş ve oğlu Hakan Baş kurdeleyi birlikte kesti.

*İŞTE O AÇILIŞTAN RENKLİ KARELER

Açılışa özel Deniz Kızı Restoran’da sahneye çıkan Lara, davetlerinden dolayı Selahattin ve Hakan Baş’a teşekkürlerini sundu. Ünlü sanatçı Lara, “Denizli’ye birçok kez geldim ama gezmek nasip olmadı ve tekrar Denizli’den geçecek olursam Deniz Kızı Restoran’da yemek yemeden geçmeyeceğim. Davetlerinden dolayı Tuna Mermer’in sahibi Süleyman Baş ve Hakan Baş’a teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

Gece geç saatlere kadar hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Lara, sevilen şarkıları ile hayranlarına göbek dansı da sergiledi. Lara’nın iki saat süren sahne performansı ile doyasıya eğlenen davetliler, Lara’nın şarkıları ile coşarken, gecenin sonunda havai fişekler atılarak görsel bir şölen sunuldu.

Yorumlar

ADEM   -  Bağlantı 9 Temmuz 2012, 18:37

denizli icin güzel bir mekan tuna mermer yönetim kurul başkanı sayın süleyman baş beye teşekür ederiz adem şen

lovable   -  Bağlantı 9 Temmuz 2012, 17:08

Deniz Kızı Restoran’ın görkemli bir şekilde açılışı başta kendim olmak kaydı ile herkesi duygulandırdı. Böyle tesislerin Türkiyemize hayırlı olmasını diler ve bu gibi tesislere girişim sağlayan müteşebbislere teşekkür ederim. Salih Sevimli – Afyonkarahisar

hamburgahmet   -  Bağlantı 9 Temmuz 2012, 15:59

hayırlı uğurlu olsun ALLAH mahçup etmesin şimdiden bol kazançlar saygılarımla hamburahmet
: AKTÜRK Restaurant :

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı