REKLAMI GEÇ

Destan, ‘Meşk Zamanı’ ile büyüleyecek

Destan, ‘Meşk Zamanı’ ile büyüleyecek

Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, bu sene ‘Meşk Zamanı’ isimli dans gecesinde, izleyenlere 2 saatlik bir görsel şölen sunacak.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2010 Cuma, 18:46

Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin dans gecesi, 10 Haziran Perşembe günü, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Türker Esmer, “Bizler bugüne kadar sürdürmüş olduğumuz halk oyunları yaşantımızı, yeni bir çatı altında bütün Denizli’yi kucaklayarak, sanatsal ve kültürel anlamda bir katkı sağlamak adına kurduğumuz bu dernekte sizlerin de heyecanlarından destek alarak ve bu alanda hizmet azmini içimizde hissederek yola çıktık. Bu azim ve kararlılıkla Türk halk oyunları yaşantısına en iyi hizmeti vermek ve bu çalışmaları Denizli halkıyla paylaşarak yaygın bir etkileşim dili haline getirmek en büyük hedefimiz oldu” dedi.

Geçtiğimiz sene, ‘Düş’ isimli gösteriyle izleyici karşısına çıktıklarını ve tam not aldıklarını hatırlatan Esmer, “Bu sene de ‘Meşk Zamanı’ adlı gösterimizle, Denizli halkıyla buluşacağız. Destan, Ege’den Karadeniz’e, Trakya’dan Güney Doğu’ya kadar güzel Anadolumuzun eşsiz kültürünü, 160 dansçısıyla beraber, 2 saatlik görsel şöleniyle izleyenleri coşturacak. 10 Haziran Perşembe günü, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapacağımız gösterimiz saat 20.30’da başlayacak. Tüm halkımızı gösterimize davet ediyoruz” dedi.

Gösteriyi izlemek isteyenler, Yaprak Kitabevi ve Kafe Delicia’dan biletleri satın alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı