REKLAMI GEÇ

Forum Fashion Week 5-7 Ekim’de Denizli’de

Forum Fashion Week 5-7 Ekim’de Denizli’de

Ünlü modacı Hakan Akkaya ve Türkiye’nin top modelleri Şebnem Schaffer, Elif Ece Uzun, Ebru Güzel ve Melis Tuğba Türk “Forum Fashion Week” için Forum Çamlık’a geliyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2012 Perşembe, 14:15

5-7 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week, Forum Çamlık’ta moda severlere unutamayacakları anlar yaşatacak. Ekranlarda moda rüzgarı estiren  ‘Bugün Ne Giysem?’ in en sevilen jüri üyesi Hakan Akkaya ve Türkiye’nin top modelleri Şebnem Schaffer, Elif Ece Uzun, Ebru Güzel ve Melis Tuğba Türk Forum Çamlık’ta Denizlililerle buluşacak.

“Forum Fashion Week” 5 Ekim Cuma günü saat 19.00’da ünlü modacı Hakan Akkaya’nın katılımı ile başlayacak. Ekranların sevilen moda programı ‘Bugün Ne Giysem?’ ile izleyicilere keyifli anlar yaşatan Hakan Akkaya son trendleri ve modaya dair her şeyi Forum Çamlık’ta Denizlililerle paylaşacak.

“Forum Fashion Week” 6 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Türkiye’nin top modellerinin markaların özel koleksiyonlarını tanıtacağı defile ile devam edecek. Şebnem Schaffer, Elif Ece Uzun, Ebru Güzel ve Melis Tuğba Türk, Forum Çamlık’ta kurulacak dev podyumda dünya modasından en güzel örnekleri Denizlililer için sergileyecek. 6 Ekim Cumartesi günü 18.00 – 23.00 saatleri arasında Forum Çamlık’ta özel indirim ve alışveriş gecesi yaşanacak.

Yorumlar

Sebat Ertuğrul   -  Bağlantı 4 Ekim 2012, 23:36

umarım izleme şansımız olur

nurhan   -  Bağlantı 30 Eylül 2012, 21:37

“Bugün ne yesem?” ekibi ne zaman geliyor?..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı