REKLAMI GEÇ

Hasan Yılmaz’ın gurur günü; Mehmet Ali Yılmaz 2 ortağıyla hukuk bürosu açtı

Hasan Yılmaz’ın gurur günü; Mehmet Ali Yılmaz 2 ortağıyla hukuk bürosu açtı

Denizli siyasetinin önemli isimlerinden Hasan Yılmaz’ın kendi gibi siyaset sahnesinde bir dönem boy gösteren oğlu Mehmet Ali Yılmaz avukat oldu. Mehmet Ali Yılmaz’ın Özlem Doğan Bıyıklı ve Ceyla Zincal Göksen ile birlikte kurduğu hukuk bürosunun açılışına protokol yağdı

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2012 Cuma, 14:07

Denizli’nin köklü siyasetçilerinden Irlıganlı Belediye Başkanı Hasan Yılmaz’ın oğlu Mehmet Ali Yılmaz hukukçu oldu.Özlem Doğan Bıyıklı ve Ceyla Zincal Goksen ile birlikte kurduğu Yılmaz’ın hukuk bürosunun açılışında protokol tam kadroydu.

Açılışa, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Baro Başkanı Müjdat İlhan Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Ak Parti İl Başkanı Avni Örki katıldı. Açılışta siyaset, hukuk ve iş dünyasından da çok sayıda isim vardı.

Dualar eşliğinde hep beraber kurdela kesen kent protokolünü daha sonra 3 genç hukukçu bürosunda ağırladı.

Mehmet Ali Yılmaz, “Avukatlık mesleğinin en elit meslek gurubu olduğu inancı içerisindeyim. Son dönemde büyük kentlerde ve şehrimizde geniş katılımlı hukuk bürolarının hızla artışına şahitlik ediyoruz. Umut ediyorum bu birliktelik; şahsıma, arkadaşlarıma ve Denizli Barosu’na başarı ve hayır getirir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı