REKLAMI GEÇ

Kombin yap hediyeyi kap

Kombin yap hediyeyi kap

Teras Park Alışveriş Merkezi, internet üzerinden giyim ürünlerinden kombin yapanlar arasında en fazla beğeni alanlar hediye çekiyle ödüllendirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2016 Pazartesi, 15:24

Teras Park Alışveriş Merkezi’nden yapılan açıklamada, yarışmaya katılacakların “kombinbudur.com” adresinde yer alan kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri ile aksesuarları arasında dilediğince kombin yaparak sosyal medya hesaplarında paylaşmaları gerekiyor. Her hafta düzenlenecek olan yarışmada en fazla beğeni alan 4 kombinin sahibi, toplamda 280 lira değerinde hediye çeki kazanacak.

Yarışmaya katılmak için kombinbudur.com sitesine girerek üye olmak gerekiyor. Ardından “haydi sen de katıl” ya da “başla” sekmesi tıklanıp Teras Park’ı seçilecek. Kombin yapmak istenilen (etek, elbise, bluz vs.) parçalar seçilerek, tasarım kutucuğuna sürüklenecek. Kombin oluşturulduktan sonra “kaydet” sekmesi tıklanacak. En fazla beğeni alan haftanın 4 kombini seçilecek ve her kombin sahibi 70 liralık hediye çekinin sahibi olacak. Site ziyaretçileri en fazla 3 kombin ile yarışmaya katılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı