REKLAMI GEÇ

Aksu, Sarayköy’deki çocukluğunu anlattı

Aksu, Sarayköy’deki çocukluğunu anlattı

‘2012 Anadolu Yaz Konserleri’ kapsamında Forum Çamlık’ın organizasyonu ile Denizli Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Sezen Aksu, Sarayköy doğumlu olduğunu hatırlatıp, “Ne Sarayköy’ü, ne Pamukkale’yi, ne de Denizli’yi unutmuyorum. 2,5 yaşındayken Sarayköy’ü dolaşırmışım” diye konuştu

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2012 Pazartesi, 12:20

Sezen Aksu, doğduğu topraklarda hayranlarıyla bir kez daha buluştu. Ünlü sanatçı Sarayköy İlçesi’nde doğduğu Denizli’ye “2012 Anadolu Yaz Konserleri” kapsamında Forum Çamlık organizasyonuyla geldi.

Denizli Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Aksu, 2 saat süren konserinde hayranlarını mest ederken, şarkı aralarında anlattıklarıyla izleyenlerini kahkahaya boğdu.

Sarayköy’de geçirdiği çocukluğundan da behseden ünlü sanatçı, Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde doğduğunu söyleyip “Burası hep aklımda, hiç unutmuyorum. Ne Sarayköy’ü, ne Pamukkale’yi, ne Denizli’yi unutmuyorum, onu bilin” diye konuştu.

Sörayköy’deki çocukluk yıllarından da bahseden ünlü sanatçı “2.5 yaşındayken çıkıp bütün Sarayköy’ü dolaşırmışım, annem artık alışmış. Cadı gibi bir şey, benim böyle bir çocuğum olsaydı tımarhanelik olmuştum. Komşular, ‘Sezen’i gördük, istasyona gidiyordu’ diyorlarmış anneme. Annem de ‘gelir diyormuş” sözleriyle hayranlarını kahkahaya boğdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı