REKLAMI GEÇ

GREEN ANDON’DA LATİN RÜZGARI ESTİ

GREEN ANDON’DA LATİN RÜZGARI ESTİ

Raksan Dans Okulu’nun Green Andon Plaza’da düzenlediği yıl sonu etkinliğinde Latin rüzgarı esti. Cübade isimli Kübalı grubun canlı müziğinde Raksan’ın Latin dansı öğrencileri, hünerlerini sergiledi. Denizli’de ilk kez bir Latin gecesi, canlı müzik eşliğinde gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2011 Pazartesi, 17:05

Yaklaşık 2 senedir sahne dansları üzerine çeşitli eğitimler gerçekleştiren Raksan Dans Okulu’nun Latin dansı kursiyerleri, hafta sonu düzenlenen yıl sonu etkinliğinde, profesyonellere taş çıkardı. Green Andon Plaza’da düzenlenen gecede aynı zamanda kentte ilk kez bir Kübalı grup da canlı performans sergiledi. Cubade isimli Kübalı topluluğun canlı müziği eşliğinde Latin rüzgarının estiği gece boyunca kursiyerler sahneden inmedi.

‘ GREEN ANDON’DA LATİN RÜZGARI

KÜBALI GRUP VE DANSÇILAR BÜYÜLEDİ
Raksan’da Latin aşkına kapılan 80 kursiyerin, kavalyeleriyle boy gösterdiği gece renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle kurs öğretmenlerinin öğrencileri arasında gerçekleştirdiği Latin dansı şovu yoğun alkış alırken, geceye damgasını şüphesiz Cubade topluluğu vurdu. Ibis Maria Guarnohse Qree’nin güçlü sesi ve yorumuyla dinleyenleri büyülediği gecede, Kübalı sanatçılar Oscar Armando Acosta S. perküsyon timboda, Fito Lopez Machado perküsyon bongoda, Robinson p. Fernandez ile Cemal Ateş ise gitarda solist Ibis Maria Ibis Maria Guarnohse Qree kadar iyi bir performans sergiledi.

HEDEFTE ULUSLARASI FESTİVAL VAR
Canlı müzikle ilk kez bir Latin gecesinin altına imza atmanın grurunu yaşadıklarını dile getiren Raksan Dans Okulu yetkilileri, amaçlarının en kısa zamanda Denizli’de Latin dansları üzerine uluslar arası bir festival gerçekleştirmek olduğunu dile getirdiler. Volkan Girgin ve Ulaş Yorulmaz yönetimindeki Raksan Dans Okulları aynı zamanda farklı halk dansları ve modern danslar üzerine çok sayıda alanda kurs veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı