REKLAMI GEÇ

Akaryakıt bayileri Denizli’de toplandı

Akaryakıt bayileri Denizli’de toplandı

Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS), 9 Nisan 2010 Cuma günü, Denizli Ticaret Odası’nda geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Denizli, Aydın, Burdur, Muğla ve Isparta illerindeki akaryakıt bayileri katıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2010 Çarşamba, 18:21

Divan başkanlığını, TABGİS Denizli Bölge Temsilcisi Turgay Mersin’ in yaptığı toplantıya, TABGİS Genel Başkanı Atıf Ketenci, Başkan Vekili Hasan Sevilir, Genel Sekreter Tuluğ İlem Yeşilbağ, Hukuk Danışmanı Avukat Aykut Aydoğan ve Adana İl Temsilcisi Serhan Köse katıldı.
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, toplantın açılış konuşmasını yaptı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’ e, TABGİS Genel Başkanı Atıf Ketenci, sendikanın plaketini armağan etti. Necdet Özer de Genel Başkan Atıf Ketenci’ ye, Denizlinin yerel simgesi olan Horoz plaketi ve havlu hediye etti.

DTO Başkanı Necdet Özer’in açılış konuşmasının ardından, TABGİS Başkanı Atıf Ketenci, akaryakıt sektörünün en önemli sorunlarına değinerek, sendikanın bu sorunların çözümü yönünde yaptığı çalışmalarını, katılımcılara detaylarıyla anlattı. Atıf Ketenci’nin konuşmasının ardından, Genel Sekreter Tuluğ İlem Yeşilbağ, Rekabet Kurumu’nun akaryakıt sektöründeki intifa vb. anlaşmalara ilişkin aldığı kararın alınış sürecine kadar olan aşamalarını bir sunumla bayilere anlattı.

Toplantıda, Rekabet Kurulu’nun aldığı son kararlar tartışılıp sektör temsilcilerine bilgi aktarıldı. Soru ve cevap kısmında, TABGİS Hukuk Danışmanı Avukat Aykut Aydoğan bayilerden gelen soruları cevaplandırarak, Rekabet Kurulu kararlarının özel hukuka yansımaları konusunda aydınlatıcı bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı