REKLAMI GEÇ

Denizlili İpek ile Gümüşhaneli Emre, muhteşem bir düğünle evlendi

Denizlili İpek ile Gümüşhaneli Emre, muhteşem bir düğünle evlendi

Denizlili matematik öğretmeni İpek Solak, Bartın’da dershane sahibi olan Gümüşhaneli Sosyal Bilgiler öğretmeni Emre Demirkıran ile muhteşem bir düğünle evlendi. Türk örf ve adetlerine göre yapılan düğün İzmir Marşı ile başladı, 10.Yıl Marşı ile sona erdi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2017 Pazartesi, 14:17

İpek solak ile Emre Demirkan, üniversitede öğrenci iken tanıştı ve okullarını bitirince de evlenmeye karar verdiler.
Üçler Mahallesi’nde gelin İpek Solak’ın babası Hüsamettin Solak, annesi Gönül Solak’a ait evin önünde kına gecesi yapıldı. Kına gecesinde evin önüne iki günde hazırlanan ve kadınlar tarafından süslenen bayrak dikildi.

Kına gecesinde gelin ile damat ellerinde Türk bayrakları taşıyanların arasında oynayarak düğün alanına indi. Ardından İzmir Marşı başladı. Bu sırada büyük coşku yaşandı. Kınalar yakıldı, zeybekler oynandı, horonlar tepildi. Gelin İpek Solak, kına gecesinde Yörük kızlarının düğünde taktığı başlığı taktı. Yöresel kıyafeti dikkat çekti.

DÜĞÜN POLİSEVİ’NDE OLDU, İKİNCİSİ GÜMÜŞHANE’DE YAPILACAK
Kına gecesinin ertesi günü düğün Polisevi’nde yapıldı. Buradaki düğüne de çok sayıda kişi katılırken, düğün 10.Yıl Marşı ile sona erdi. İpek ile Emre’nin düğünü cumhuriyet mitingini andırdı. İkinci düğünr ise, 7 Ağustos’ta Gümüşhane’de Gümüş Otel’de yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı