REKLAMI GEÇ

Forum Fashion Week Forum Çamlık’ta başladı

Forum Fashion Week Forum Çamlık’ta başladı

Forum Fashion Week, “Bugün Ne Giysem” isimli Türkiye’nin en şık bayanını arayan yarışmanın Jüri üyesi Hakan Akkaya’nın katılımı ile Forum Çamlık’ta başladı.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2012 Cumartesi, 12:09

Ünlü moda tasarımcısı Hakan Akkaya, Denizli’de kadınların moda hakkındaki sorularını yanıtladı. 5-6-7 Ekim tarihlerinde tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında ünlü moda tasarımcısı Hakan Akkaya Forum Çamlık’ta moda meraklılarıyla buluştu.

Sonbahar-kış sezonunda en şık olmak isteyen Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Forum Fashion Week’e ilk gün yüzlerce kişi katıldı. Akkaya’nın, sonbaharda modaya yön veren renkleri ve trendleri Forum Çamlık ziyaretçileri için anlattığı etkinlikte, katılımcılar da moda hakkında merak ettiklerini ve “Bugün Ne Giysem” programı ile ilgili yorumlarını ünlü moda tasarımcısı ile paylaştı.

Herkesin içinden geldiği giyinmesi gerektiğini belirten Hakan Akaya, “İnsan kendisine neyi yakıştırıyorsa onu giymeli. Modayı da yakından takip ederek ve kendine yakışanı giyerek çok şık bayan ve erkekler olabilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı