REKLAMI GEÇ

Furkan Varol erkekliğe ilk adımı attı

Furkan Varol erkekliğe ilk adımı attı

Hizmet Gazetesi’nin sahiplerinden Ümit Varol’un oğlu Nejat Furkan Varol düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

/ DENİZLİHABER / 10 Eylül 2012 Pazartesi, 14:10

DEDA Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet törenine Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Furkan Varol’un amcası Önder Varol ile Varol Ailesinin yakınları ve davetliler katıldı.

Nejat Furkan Varol’un heyecanı gözlerden kaçmazken, sünnet törenine katılan davetlileri Ümit-Elif çifti kapıda karşıladı. Karşılamanın ardından davetliler bir yandan okunan Mevlid- Şerif’i dinlerken bir yandan da ikram edilen yemekleri yedi. Sünnet töreninin ardından törene katılan davetliler harmandalı oynayıp, halay çekti.

Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Ümit- Elif Varol çifti, “ Oğlumuzun bu mutlu gününde güzel bir organizasyon yapmaya çalıştık. Sağ olsunlar dostlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Sünnet törenimize katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı