REKLAMI GEÇ

Denizli’de yüzyılın son şanslı gününde 58 çift evlendi

Denizli’de yüzyılın son şanslı gününde 58 çift evlendi

Denizli’de, yüz yılın son şanslı günü olan 12.12.12 tarihinde 58 çift nikah kıydırdı.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2012 Çarşamba, 19:15

Yüzyılın son şanslı günü olarak adlandırılan 12.12.12 tarihinde Denizli’de hayatlarını birleştirmek isteyen 58 çift, bu özel günde evlenmek için Denizli Belediyesi Nikah Memurluğu’ndan randevu aldı.

Belediyenin İncilipınar ve Sevindik Nikah Sarayları nikah işlemleri için hizmet verdi. Her iki nikah salonunda neredeyse her 15 dakikada 1 nikah işlemleri yapılarak çiftler ömür boyu sürecek birliktelikleri için imza attı. Her gün normal sayıda kıyılan nikahlar, yılın özel günlerinde artış gösteriyor. Bu özel günde ise normal nikahın 4 katına ulaşıldı. Bu arada 12.12.12 tarih ve saat 12’yi 12 geçe nikah imzalamak isteyen çiftler oldu.

Melike Tekeş ve Ferdi Ok ile Ayşe Ergül ve Ahmet Duru çifti de bu özel günde İncilipınar Nikah Sarayı’nda evlendi. Melike ve Ferdi Ok çifti, nikah sonrası yaptığı açıklamada bu özel günü 4 ay öncesinden aldıklarını belirterek, ‘4 ay önce Denizli Belediyesi’ne müracaat ettik. Amacımız unutulmayacak bir tarihte nikah kıydırmaktı. Hem özel günde evlenmekten hem de ömür boyu sürecek birlikteliğe adım atmaktan son derece memnunuz’ dedi.

Ayşe Ergül ve Ahmet Duru çifti de bugün evlenen tüm çiftlere mutluluklar dileyerek, ‘45 gün öncesinden bu tarihte nikah için başvuru yaptık. 11 Eylül’de nişanlanmıştık, şimdi de evleniyoruz. Allah tüm evli çiftleri ömür boyu mutlu ve mesut etsin’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı