REKLAMI GEÇ

Nihat ve Sivrisinek, Denizli’ye geliyor

Nihat ve Sivrisinek, Denizli’ye geliyor

Özel radyoculuğun mihenk taşlarından Nihat Sırdar ve sıradışı ekürisi Sivrisinek, Türkiye çapında gerçekleştirecekleri yeni turnelerine, hafif ticari araç pazarının en yeni temsilcisi Fiat Doblo ile çıktı. Sırdar ve Sivrisinek, 17 Mart’ta Denizli’de olacak.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2010 Pazartesi, 19:23

Alem FM’in efsane sunucularından Nihat Sırdar ve sıradışı ekürisi Sivrisinek, ülkemizde satışa sunularak Fiat bayilerinde sergilenmeye başlanan yeni Fiat Doblo ile çıktığı Türkiye turnesine kapsamında, Denizli’de de eğlenceli bir gösteriye imza atmaya hazırlanıyor. Nihat Sırdar ve Sivrisinek, 25 ili kapsayan etkinlik kapsamında, 17 Mart’ta, Denizli’de, EGS Kongre Merkezi’nde, hayranlarıyla buluşacak. Nihat Sırdar ve Sivrisinek’in yeni gösterisini izlemek isteyenler, Denizli Fiat bayii olan Yön Otomotiv’de Yeni Fiat Doblo ile test sürüşü yaparak ücretsiz davetiye kazanabilecekler. Nihat Sırdar ve Sivrisinek’in gösterisi, 20.30’da başlayacak.

Kısa sürede büyük ilgi gören yeni nesil Fiat Doblo’nun Cargo versiyonu 22 bin 900 TL’den, yeni Combi versiyonu ise 26 bin 400 TL’den başlayan peşin indirimli anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Daha güçlü daha ekonomik ve aynı zamanda çevreci olmayı başarabilen biri benzinli olmak üzere dört farklı güç ünitesi ise yeni Fiat Doblo’nun motor yelpazesini oluşturuyor. 1.4 litre 95 HP benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik 3 farklı Multijet motor, yeni Fiat Doblo’nun kalbini oluşturuyor. Yeni Fiat Doblo’yu Dynamic, Elegance ve Premio adı verilen 3 farklı ve zengin standart donanım paketiyle ilgi çekiyor. Yeni Fiat Doblo, Türkiye’ye özel olarak geliştirilen Türk Kahvesi rengi ve Premio donanım seviyesiyle de büyük beğeni topluyor.

Avrupa’da satışa sunulan Fiat Doblo modellerine kıyasla daha zengin donanım seviyesini sunan Premio donanım paketinde; EBD destekli ABS, ESP, ASR, Hill holder, otomatik klima, sürücü ve yolcu ön havayastıkları, yan havayastıkları, arka park sensörü, aktif kafalık sistemi, MP3 çalarlı müzik sistemi, 16 inç alaşım jantlar, elektrikli ön ve arka camlar, ön sis farları, karartılmış arka camlar gibi çok sayıda unsur standart olarak sunuluyor.

Yeni ve modern hatlara sahip tasarımıyla dikkat çekmeyi başaran Fiat Doblo’nun Combi versiyonları, hem profilinde hem de arka bölümdeki evrimsel değişikliklere ek olarak karakterini belirleyen yeni yüz tasarımıyla da fark yaratıyor. Gövdeyle mükemmel bir şekilde bütünleşen tamponlar ve yeni tip büyük ızgara ile bombeli kaput tasarımı ile sofistike özellikleri harmanlanan yeni Fiat Doblo, belirgin tekerlek boşluk kemeri ve eğimli omuz kuşaklarıyla güçlü ve atak bir yapı sergiliyor. Bagaj kapağının temel çizgileri, kolay erişebilirliği ve oldukça geniş bagaj bölümünün boyutlarını vurgularken, D sütununa konumlandırılmış dikine arka farlar ve geniş arka cam cam, yeni Fiat Doblo’ya zerafet katıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı