REKLAMI GEÇ

Pamukkaleli Hayalet Sürücü vizyonda

Pamukkaleli Hayalet Sürücü vizyonda

Başrollerini Nicolas Cage ve Eva Mendes’in paylaştığı ve final bölümü Denizli’nin turizm cenneti Pamukkale’de çekilen Hayalet Sürücü 2 yarın Türkiye’de 36 sinemada vizyona giriyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2012 Perşembe, 13:36

Denizli’nin turizm cenneti Pamukkale’deki Hierapolis Antik Kenti’nde final bölümü çekileceği duyulmasının ardından uzun süre gündemden düşmeyen Hayalet Sürücü 2 filmi, bugün gösterime girecek. Başrollerini Nicolas Cage ve Eva Mendes’in paylaştığı Hayalet Sürücü 2’nin final çekimleri geçtiğimiz yıl Pamukkale’de tamamlanmıştı.

Denizlililerin heyecanla beklediği filmin fragmanı milyonlarca kişinin beğenisine sunuldu. Fragmanda Denizli’deki Hierapolis Antik Tiyatro’da kurban edilecek çocuğun sahnesi de yer aldı. Denizli’deki çekimlerde kurban edilecek bir çocuğun Hayalet Sürücü tarafından kurtarılması anlatılıyor.

Filmin İntikam Ateşi adlı serisinde ise Hayalet Sürücü’nün görevi Doğu Avrupa’da kendisini insan formuna sokmaya çalışan şeytanı yok etmek. Medyada büyük ses getiren film için Pamukkale ile birlikte Kapadokya, Romanya’nın Sibiu, Bükreş ve Gorj kentlerinde de çekim yapılmıştı. Hayalet Sürücü 2 İntikam Ateşi (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) bugün beyazperde ile buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı