REKLAMI GEÇ

Patlıcan rulo turizm birincisi

Patlıcan rulo turizm birincisi

Pamukkale Üniversitesi’nde Turizm Haftası nedeniyle yemek yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda Beste Arabacı ve Hüseyin Canpolat ikilisi, patlıcan rulo yemeğiyle birinciliği kazandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2012 Cuma, 17:22

Turizm Haftası nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından yemek yarışması düzenlendi. Bu sene ilk kez yapılan yarışmada soğuk mutfağı temsil eden yemekler yarıştı.

Okul binasında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler etsiz çiğ köfte, flambet tavuk salatası, çerkez tavuğu, patlıcan rulo, mamzama ve bruschetta yemekleriyle yarıştı.

Jüri başkanı Doç. Dr. Nurten Çekal ve jüri üyeleri Doç. Dr. Turgut Tok, Yrd. Doç. Dr. Safi Avcı ve Öğr. Gör. Dr. Hande Mutlu Öztürk; sunum, lezzet, görünüm, orjinale uygunluk ve ürünün zorluk derecesi kriterlerine göre değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilerin ilgiyle izlediği yarışmada Beste Arabacı ve Hüseyin Canpolat ikilisi patlıcan rulo yemeğiyle birinciliği kazanırken, Zeki Kapar-Sercan Boz flambet tavuk salatası ile ikinci, Ahmet Altınöz-Adnan Akkurt ise üçüncülüğü elde etti. Yarışma sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı