REKLAMI GEÇ

Sarayın kumaşları İbrahim Tan’dan

Sarayın kumaşları İbrahim Tan’dan

Pazartesi günü TRT 1’de gösterime girecek olan Bir Zamanlar Osmanlı isimli dizinin kumaşları Denizli’den gidiyor. Denizlili ünlü tekstilci İbrahim Tan, bir yakınının ricasını kırmadı, dizi setinde kullanılacak kumaşların sponsoru oldu.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2012 Cuma, 15:26

Türkiye’nin en büyük dizi platosunda ve Türkiye’nin şimdiye kadar harcadığı en büyük bütçeyle çekildiği iddialarıyla henüz vizyona girmeden gündeme gelen TRT 1’in Bir Zamanlar Osmanlı isimli dizisi Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ın da aralarında bulunduğu çok ünlü isimlerin oynadığı Bir Zamanlar Osmanlı isimli dizi için İzmit Seka Park’ta kurulan dev platonun at çiftliğini Denizlili Tamer Tekin kurmuş, dizi oyuncularının at binme eğitimlerini de üstlenmişti. Denizlihaber.com’un özel haber logosuyla Denizli katkısının olduğunu duyurduğu bu tarih filminin kumaşları da Denizli’den.

Denizli’nin ünlü tekstilcisi İbrahim Tan, bir arkadaşının ricasını kırmayarak dizinin kumaş sponsoru oldu. Dizi setinden bazı kostümlere kadar kullanılacak kumaşları Denizli’den göndermeye başlayan Tan, “İzmit’te yakın bir dostumuz var. Onun ricasını kıramadım. Neticesinde geçmişimizi, Osmanlı dönemini anlatan bir proje olması nedeniyle gerçekten milli duygularım okşandı. Bu çalışmaya katkı koymak istedim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı