REKLAMI GEÇ

Birtürk Sarayköy’de vatandaşlarla buluştu

Birtürk Sarayköy’de vatandaşlarla buluştu

MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, 1 Kasım seçimleri hazırlıklarını sürdürüyor. Sarayköy’ü ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Birtürk, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu. Türkiye’nin öncelikli sorununun terör olduğunu belirten Birtürk, Ankara’daki kanlı törer saldırısının bunu bir kez daha tüm çıplaklığıyla ortaya koyduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 13:22

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala siyaset sahnesi hareketlenmeye başladı. MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, her gün farklı bir bölgeyi ziyaret ediyor, vatandaşlarla bir araya gelerek hem sorun dinliyor, hem de partisinin sorunlara çözüm önerilerini sunuyor.
SARAYKÖY’DE VATANDAŞLARDAN İLGİ GÖRDÜ
Sarayköy’ü ziyaret eden Birtürk, vatandaşlar ve esnaflar ile görüştü. Sarayköy’de ilgiyle karşılanan Cafer Birtürk, ülkenin içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirterek, terör sorunun ülkenin öncelikli meselesi olduğunu söyledi. Ankara’da meydana gelen kanlı saldırının, içinde bulunulan tehlikeyi tüm çıplaklığıyla ortaya koyduğunu anlatan Birtürk, “Bugünkü Türkiye tablosu milli ve manevi değerlerimizin tahrip edildiği, terörün azdığı, bölücülüğün cesaret bulduğu bir yıkım ve hezimet tablosudur. Türkiye başta Büyük Ortadoğu Projesi olmak üzere emperyalist projelerin taşeronu olma zilletine düşürülmüş, kan, gözyaşı ve katliamlara ortak edilmiştir. Son yıllarda, Türkiye’nin tek milletli ve tek devletli olarak ilelebet yaşama ülküsünü zedeleyen gelişmeler birbiri peşi sıra meydana gelmiştir. Başta bölücülük hareketlerinin hiç olmadığı kadar güç kazanması olmak üzere, siyasî taviz politikalarıyla terör meselesinin aynı zamanda bir kimlik meselesi hâline getirilmesi, sözde demokratik söylemlerle kılıflandırılan bölücü taleplerin kabul ve karşılık görmesi, Türkiye üzerindeki sosyal ve siyasî basıncın yükselmesi bunlardan bazılarıdır” dedi.
ÇİFTÇİLERİMİZ DESTEKLENECEK
Sarayköy’ün geçimini genelde tarım ile karşıladığını dile getiren Birtürk, partisinin tarım politikalarını paylaştı, MHP iktidarında halkın kazanacaklarını anlattı. Bİrtürk, “Çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak ve çiftçilerimizin ucuz elektrik kullanmaları sağlanacak, elektrik fatura bedellerinin hasat dönemi fatura edilerek tahsili imkânı temin edilecek” dedi.
İŞSİZLİK ÖNLENECEK
Türkiye’nin önemli ve acil çözüm bekleyen sorunlarından birinin de işsizlik olduğunu ifade eden Birtürk, işsizliğin önlenmesi için üretime dayalı bir politikanın benimsenmesi ve iş kurmak isteyenlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
Partisinin bu konuda bir çok projesinin olduğunu belirten Birtürk, askerlik hizmetini yapmış gençlerin iş kurabilmesi için yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi verilmesinin de bunlardan biri olduğunu anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı