REKLAMI GEÇ

Birtürk Tavas’ta hemşerileriyle buluştu

Birtürk Tavas’ta hemşerileriyle buluştu

MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, seçim gezileri kapsamında memleketi Tavas’ta vatandaşlar ile buluştu. Hemşerilerinin sevgi seli ile karşılanan Birtürk, 1 Kasım’da kritik bir seçimin gerçekleştirileceğini belirterek, vatandaşlardan tercihlerini yaparken Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu iyi değerlendirmelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 11:28

 

MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Her gün farklı bir bölgede vatandaşlarla bir araya gelen, sorunları dinleyen ve çözüm önerilerini sunan Birtürk’ün son durağı memleketi Tavas oldu. Hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Birtürk, sıkmadık el bırakmadı, pazaryerini gezdi, hem vatandaşların, hem de pazarcıların sorunlarını dinledi.

denizli-mhp-milletvekili-adayi-cafer-birturk-tavas-memleketinde-sevgi-seli-ic

İÇİNDE BULUNULAN DURUMA DİKKAT ÇEKTİ
Türkiye’nin en riskli dönemlerini yaşadığını belirten Birtürk, vatandaşlardan tehlikenin farkında olmalarını istedi. Ülkenin bir kaos ortamında olduğunu ifade eden Cafer Birtürk, ülkenin geleceğinin kurtarılması için seçmene büyük görevlerin düştüğünü dile getirdi.

Tercihler ortaya konurken Türkiye’nin geleceğinin düşünülmesini isteyen Birtürk, “Ülke hem içerde, hem de dışarıda kaos yaşıyor. Türkiye’yi yönetenler acz içinde. 1 Kasım seçimleri bu ülke için kritik bir süreç” dedi.

denizli-mhp-milletvekili-adayi-cafer-birturk-tavas-memleketinde-sevgi-seli-ic-2

DESTEKLERİ ANLATTI, DESTEK İSTEDİ
Tavaslı hemşerilerine partisinin tarım ve ekonomi politikalarını anlatan Cafer Birtürk, çiftçinin kurtuluşunun MHP iktidarında olduğunu ifade etti. Tarımsal desteklerin çiftçiyi ayağa kaldıracağını, içinde bulundukları çıkmazdan kurtaracağını belirten Birtürk, maliyetlerin düşürülmesi ve karlılığın artırılması için önemli düzenlemelerin yapılacağını vurguladı.

denizli-mhp-milletvekili-adayi-cafer-birturk-tavas-memleketinde-sevgi-seli-ic-1

MAZOT 1 LİRA 75 KURUŞ OLACAK
Girdi maliyetlerinin çiftçinin belini büktüğünü belirten Cafer Birtürk, “Kısa vadede üreticinin rahatlatılması için mazot, gübre ve yem olmak üzere temel girdilere çok daha ucuz ulaşımları sağlanacak. Mazot çiftçiye 1 lira 75kuruştan verilecek. Temel girdilerdeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Bu sayede çiftçimizin rekabet gücü artırılacak, ürettiğini daha kolay pazarlayabilme imkanları yaratılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı