REKLAMI GEÇ

En tatlı sürprizi siz yapın!

En tatlı sürprizi siz yapın!

14 Şubat Sevgililer Günü, aşkın yani kısacası sevgiye dair en çılgın, en farklı düşüncelerin, sürprizlerin yaşandığı özel bir gün. Denizli’de yıllardır böylesine özel günler için müşterilerine özel çözümler üreten Buket Çikolata, sevgilinize aldığınız hediyeyi kalbinizle kapısına kadar götürüyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2013 Perşembe, 09:25

Kalplisi, nazar boncuklusu, sarısı, yeşili, mavisi… Rengarenk, farklı desen ve şekillerde onlarca çeşit çikolata, şekerleme, sıcak, samimi ve içten duyguların en tatlı hediyesi…

KALP KOSTÜMLÜ ÖZEL SERVİS
Sevgililer gününde aşıkların mutluluğuna ortak olan çikolata ikramlarını, çok özel ambalajlar, süsler ve yöntemlerle sevgilinize sunmak artık zor değil. Buket Çikolata, alışılmış konseptlerin dışına çıkarak kalp kostümlü ekipleriyle, sevgilinize hazırladığınız tatlı sürprizleri kapısına kadar götürüyor.

HEDİYENİZ UÇAN BALONLARLA ULAŞSIN
Sevgilinize hediyenizi uçan balonlarla da sunmak mümkün. Aşkın birbirinden farklı tanımlarının olduğu bilinciyle sınırları zorladıklarını dile getiren Buket Çikolata yetkilileri, örneğin bir hediyenin apartmanın yüksek katlarındaki bir daireye uçan balonlarla ulaştırabildiklerini de ekliyor. Firmanın hedefi, dünyanın en güzel, en farklı duygularından biri olan aşka dair bu tarz unutulmaz güzelliklere katkı koymak.

HAYALİNİZİ PAYLAŞIN GERÇEKLEŞTİRELİM
İster keman eşliğinde bir akşam yemeği, ister mumlar ve çikolatalarla süslenmiş bir ev sürprizi… Aklınıza gelebilecek gerçekleşmesi olası tüm hayallerinizi Sevgililer Günü sürprizine ve dolayısıyla gerçeğe dönüştürmek için vakit geçirmeden Buket Çikolata’ya uğrayın.

NASIL ULAŞACAKSINIZ?
Küçük büyük hediye ve sunumlardan, sürpriz organizasyonlara Sevgililer Günü’nünüzü çok farklı ve unutulmaz kılabilecek düşüncelerinizi paylaşmak, fark yaratmak için Buket Çikolata, sizleri bekliyor. Lise Caddesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nun hemen üstünde hizmet veren Buket Çikolata’yı 0 258 242 23 44 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı