REKLAMI GEÇ

Manzara Restaurant yılbaşı galasına çağırıyor

Manzara Restaurant yılbaşı galasına çağırıyor

Yeni yıla “Beyaz Cennet” manzaralı bir ortamda “merhaba” demek ister misiniz? O halde zengin mönüsü ve farklı bir eğlence programıyla Manzara Restaurant sizi çağırıyor. Hem de ücretsiz gidiş dönüş servis hizmetiyle…

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2013 Çarşamba, 19:00

DENİZLİHABER
Denizli’nin eğlence sektörünün önemli adreslerinden birisi olan Pamukkale’deki Manzara Restaurant, yılbaşı için özel bir program hazırladı. Konuklarını sınırsız eğlenceye davet eden Manzara Restaurant’ta Sevgi, Güvenç ve Emina sahne alacak.

Yılbaşı klasiği Noel Baba’yı da unutmayan Manzara Restaurant, sürpriz hediyelerle konuklarını sevindirecek.

MÖNÜDE NELER VAR?

Manzara Restaurant’ın yılbaşına özel hazırladığı mönünün sunumu başlangıç tabağı olacak. Tabakta Ezine peynirinden haydariye, Antep ezmesinden Rus salatasına 11 farklı tat yer alacak. Ara sıcak olarak pastırmalı paçanga böreği ve patates kroket ikram edilecek.

ANA YEMEK HİNDİ TANDIR

Ana yemek ise hindi tandır, iç pilav ve sebze garnitörden oluşuyor. Mevsim salatası, mevsim meyveleri ve yılbaşı pastası gecenin diğer ikramları olacak. Yeni yıla Manzara Restaurant’ta girecekler, limitsiz yerli içecek ile birlikte yılbaşı galasına kişi başına 130 lira ödeyecek.

SUCUK EKMEK İKRAMI

Manzara Restaurant’ın yılbaşı galasındaki bir diğer sürprizi ise gecenin sonunda Pamukkale traverten manzarasına karşı sucuk ekmek ikramı.

Bu arada gidiş dönüş için ulaşım hizmeti de sunulacak. Gala akşamı için Pamukkale Üniversitesi KYK girişinden ücretsiz servis aracı kaldırılacak. Servis hizmeti dönüş için de geçerli olacak.

Yılbaşı galası için 0546 654 65 44 ve 0537 211 20 20 nolu telefonlardan bilgi edinilebilecek ve rezervasyon yaptırılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı