REKLAMI GEÇ

Yılbaşı biletleri büyük oranda tükendi

Yılbaşı biletleri büyük oranda tükendi

Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişine büyük ilgi var. Vatandaşlar, 50 milyon liralık büyük ikramiyenin hayali ile bilet satın alıyor. Milli Piyango bayileri, yılbaşına 10 gün kala, biletlerin yüzde 80 oranında satıldığını belirtiyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2013 Pazartesi, 17:09

Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği özel çekilişe vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Denizli’nin renkli simalarından Küçük Ağa lakaplı Milli Piyango Bayii Ceyhan Çobanoğlu, günlük 100’ün üzerinde bilet sattığını belirterek, bilet stokunun yüzde 80’inin tükendiğini söyledi. Çobanoğlu, vatandaşların en çok çeyrek bilet satın aldığını dile getirdi.

Bilet alan vatandaşların hayalleri ise farklı. Kimi ev almayı düşünüyor, kimi ise çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için yatırım yapmayı… Denizlili ev hanımı Ebru Günçiçek, “Çok yüksek bir rakam. Ya tutarsa umuduyla alıyoruz. Şans bize gülerse çocuklarımın geleceği için kullanacağım” dedi.

Bazı vatandaşlar ise şimdilik bir planları olmadığını, ikramiye çıkması durumunda karar vereceklerini dile getiriyorlar. Yılbaşı bileti satışları çekilişin yapılacağı 31 Aralık Salı gününe kadar devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı