REKLAMI GEÇ

PAHOY ve TUANA’DAN ERKEN YILBAŞI KUTLAMASI

PAHOY ve TUANA’DAN ERKEN YILBAŞI KUTLAMASI

Denizli’nin en köklü derneklerinden PAHOY ve TUANA Dans Stüdyosu geleneksel erken yılbaşı partisini Dedeman Park Hotel’de 200’e yakın misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2014 Salı, 13:37

PAHOY Başkanı Deniz Semerci’nin açılış konuşmasıyla başlayan gece birbirinden güzel dansların eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Yedi dansçının doğum günü olması nedeniyle kesilen pasta ve değişik hediyelerin verildiği çekiliş ise geceye renk kattı.

Zumbadan zeybeklere, sirtakiden halaylara, salsadan 80’li yıllara kadar her türlü müzik eşliğinde eğlenen ve dans eden PAHOY – TUANA dansçılarını ve misafirleri gece yarısında bir sürpriz bekliyordu. Saatler tam gece yarısını gösterdiğinde sahneye oryantal Nil Sultan çıkınca eğlencenin doruğuna ulaşıldı.

ic
Gecenin sonunda PAHOY Başkanı Deniz Semerci, “Bir yılın yorgunluğunu azda olsa atabilme ve yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz yeni yılı erken kutlamayla birlikte,ortak doğum günleri ve 29 kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz.Tüm dansçılarımıza ve misafirlerimize geceye katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı