REKLAMI GEÇ

Bu haberi okumadan yılbaşı programı yapmayın

Bu haberi okumadan yılbaşı programı yapmayın

Denizlihaber.com, klasikleşen yılbaşı programlarını bu yıl da sizler için araştırdı. Eğer yılbaşına dair bir program hazırlığındaysanız, önce Denizlihaber.com’un yaptığı araştırmayı inceleyin, daha sonra da nerede eğleneceğinize, yılbaşı hediyelerinizi nereden alacağınıza karar verin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 12:00

Denizlihaber.com, “yılbaşı eğlenceleri için nereye gidilir?” ve sevdiklerinizi mutlu etmek için “yılbaşı hediyeleri nereden alınır?” sorularının yanıtını yine sizler için araştırdı. Arkadaşlarımız YILBAŞI ÖZEL için kentteki otel, eğlence mekanları ve alışveriş mağazalarını araştırdı. İşte Denizlihaber.com okurlarına birbirinden hoş yılbaşı alternatifleri

telve-anons

DOLU DOLU PROGRAMLAR
Kent merkezindeki eğlence mekanları, yılbaşı akşamını keyifli bir ortamda geçirmek , doyasıya eğlenmek isteyenler için birbirinden farklı ve çok özel programlar hazırladı.

woops-cafe-yilbasi-anons

Eğlence sektörünün dikkat çeken mekanlarından Woops, sunduğu farklı lezzetlere yılbaşı galasını da ekleyen Değirmende Alabalık, programları ile fark yaratan Telve Restoran, tercih edebileceğiniz adresler.

alabalik-anons

MERKEZDE ŞİİR OTEL, KARAHAYIT’TA COLOSSAE OTEL
Yılbaşı gecesi için konaklamalı tesisleri tercih etmek, eğlencenin ardından odasına çekilip rahat bir ortamda dinlenmek isteyenler için de bir araştırma yaptı arkadaşlarımız.

siir-butik-otel-anons
Şiirlerle bezenen, yılbaşı ağacı kitaplardan hazırlanan bir tesiste yeni yılı karşılamak istiyorsanız, gala programıyla Şiir Butik Otel sizleri bekliyor.

collasea-anons

2016’yı termal sularıyla ünlü Karahayıt’ta karşılamak istiyorsanız, sizlere Salon-1 ve salon-2’deki programlarıyla Colossae Thermal Otel’i öneriyoruz.

caner-ticaret-anons-1

ALIŞVERİŞİN ADRESLERİ
Yılbaşında sevdiklerinizi vereceğiniz hediyelerle mutlu etmek mi istiyorsunuz? Alışveriş için nereleri tercih edebileceğinizi de araştırdık sizler için.

KAMİL-PARFÜMLERİ

Arkadaşınızı, dostlarınızı, eşinizi seçeceğiniz parfümlerle mutlu etmek istiyorsanız cazip fiyatlarıyla Kamil Parfümeri, onlarca çeşit ürünleriyle Caner Ticaret Arçelik, birbirinden farklı iç giyim modelleriyle Fatoş Abla İç Giyim sizleri bekliyor.

fatos-abla-anons

Tabii yılbaşı alışverişi olur da kuruyemiş unutulur mu? Elbette unutulmaz. İşte size tüm aradıklarınızı bir arada bulabileceğiniz bir adres. Seyran Select… Mağazada kuruyemiş çeşitlerinden meyve kurularına, lokumdan draje ve çok özel karışımlara kadar birçok ürün sizleri bekliyor.

seyran-cerenz-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı