REKLAMI GEÇ

Başbuğ’dan yeni yıla özel ışıl ışıl kampanya

Başbuğ’dan yeni yıla özel ışıl ışıl kampanya

Denizli’nin önde gelen kuyumcularından Altınbaş Başbuğ, yılın son kampanyasında takı tutkunlarını 12’den vurmayı hedefliyor. Baget pırlanta yüzük ve kolyede, tektaş ve beştaş yüzükte inanılmaz bir indirimin yapıldığı Başbuğ, tüm müşterilerine yılsonuna kadar melek kanatlı kalp kolye hediye ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 09:40

Özellikle kadınların vazgeçilmezleri arasındaki takılar, yılbaşı hediyelerinin zirvesindeki yerini koruyor. Yeni yıla girerken sevdiklerimizi mutlu etmenin en güzel yöntemlerinden biri olan hediyeler konusunda kararınızı veremediyseniz, bu haber sizi yakından ilgilendiriyor.

Yılın son kampanyası kaçmaz
Sektörünün Denizli’deki öncülerinden Altınbaş Başbuğ Kuyumculuk, yılsonunda sevdiklerini takılarla mutlu etmek isteyenler için doğru adres. Keza Başbuğ’un 2017’nin son kampanyası kaçırılacak cinsten değil.

Başbuğ müşterilerine özel hissettiriyor
Bayramyeri ve Forum Çamlık’ta Altınbaş mağazalarıyla hizmet veren Başbuğ Kuyumculuk yıl sonuna kadar tüm müşterilerine melek kanatlı kalp kolye hediye ediyor.

Baget Pırlantalarda Müthiş İndirim
Yıl sonuna kadar Başbuğ’da 4490 TL yerine yalnızca 2490 TL. Altınbaş Başbuğ yılbaşı kampanyası nedeniyle Baget pırlanta kolyeyi de 4490 TL’den 2490 TL’ye düşürdü.

Tektaşını kendin al diye
Altınbaş Başbuğ’da tek taş yüzük almak isteyenler, yılsonuna kadar 0.18 karat tektaş yüzüğü 2190 TL yerine 1090 TL’ye satın alabilecek. Kampanya kapsamında 0.20 karat beştaş yüzük ise 1990 TL yerine sadece 990 TL’den satışa sunuluyor. Altınbaş Başbuğ’da ayrıca uluslar arası güvenin sertifikası olan HRD sertifikalı ürünleri de bulabilirsiniz.

Bu fırsatları kaçırmak istemiyorsanız siz de Bayramyeri Meydanı ya da Forum Çamlık’ta bulunan Altınbaş Başbuğ Kuyumculuğa gidin, sevdiklerinizi yeni yıla girerken onlara yakışır hediyelerle mutlu edin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı