REKLAMI GEÇ

Polat yılbaşında Petek Dinçöz’ü getiriyor!

Polat yılbaşında Petek Dinçöz’ü getiriyor!

Denizlihaber.com olarak her yıl yaptığımız gibi bu yıl da yılbaşı için hazırlanmış çok özel programları sizler için araştırıyoruz. Bu yıl sizlere önereceğimiz ilk mekan Polat Thermal Hotel. Karahayıt’ın gözde otellerinden Polat, yılbaşı akşamı için Petek Dinçöz ile el sıkıştı. Yeni yıla ünlü sanatçının şarkılarıyla girmek istiyorsanız, vakit kaybetmeyin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 10:25

FASILSIZ OLMAZ DİYORSANIZ!
Polat Otel’de uzun süre konuşulacak yılbaşı eğlencesi saat 20.00’de başlayacak. 21.30’a kadar davetlilerin, yemek müziği eşliğinde ağırlanacağı gece 21.30’da hareketleniyor. Keza sahneye yılbaşı eğlencelerinin vazgeçilmezlerinden fasıl ekibi çıkacak. Fasıllı eğlence aralıksız 1 saat sürecek ve gecenin eğlencesi oryantal şov ile doruklara çıkacak.

İŞTE YILBAŞI MÖNÜSÜ
Polat Otel, özel gecenin davetlilerine fava, ege otlu mücver, Ezine peyniri, kaşar peyniri, dana janbon, domates, salatalık, biber dolması, Antep ezme, haydari, kısır ve limondan oluşan başlangıç tabağı ile karşılayacak. Kişiye özel nar taneli mevsim salatasının da servis edileceği gecenin menüsünde ara sıcak olarak pastırmalı, kaşarlı ve sebzeli paçanga böreği ikram edilecek.

ÖZEL YILBAŞI HİNDİSİSİ VE GELENEKSEL İÇ PİLAV VAR!
Polat, davetlilere ikram edeceği ana yemek için yılbaşının dokusuna uygun bir şekilde beyaz et olarak belirlemiş. Ancak hazırlanış ve sunuma dikkat!. Otel, kış sebzeleri ve sütte pişirilmiş kestane sosu eşliğinde servis edilecek olan hindiyi, geleneksel iç pilavı ile lezzetlendirmeyi planlıyor.

ÇOCUKLARINIZA ÖZEL AÇIK BÜFE
Parfe tatlısı ve mevsim meyveleriyle sonlandıracağınız yemekte çocuklar da unutulamadı. Polat mutafı aşçıları özel günde çocuklarınız için, köfte, patates bonfrit, pilav, spagetti, salata ve tatlı büfelerinden oluşan bir açık büfe hazırladı.

GECECİLERE İŞKEMBE ÇORBASI
Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içeceğin olduğu Polat Thermal Otel Yılbaşı Özel Programı’nda gece acıkanlar için işkembe çorbası dahi düşünülmüş.

VE BÜYÜK AN 23.15’TE
Gecenin şüphesiz tüm davetlilerce beklenilecek olan ismi Petek Dinçöz ise sahneye, saat 23.15’te çıkacak. Hem güzelliği fiziği ve yüzü hem de güzel sesiyle yıllardır en özel gecelerin aranılan ismi olan Dinçöz, gece yarısı saat 02.00’ye kadar sahnede kalacak. Yeni yıla Polat Thermal Hotel’de girmeye karar veren davetliler 2018’in geri sayımını ünlü sanatçı Petek Dinçöz ile birlikte yapacak!..

EN GÜZEL RAHATLIK KONAKLAMA!
Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin en gözde otellerinden biri olan Polat Thermal Hotel, yılbaşı gecesini gala salonunda kutlamak isteyenler kadar gelmişken konaklamak isteyenleri de düşündü. Keza Yılbaşı gecelerinin en önemli detayı konaklama. Eğlence için gittiğiniz mekandan geri dönmek hem yorucu hem de tehlikeli. Bu nedenle otel yönetimi, konaklamalı paketlerle bu rahatlığı müşterilerine sunmayı hedefliyor!..

VAKİT GEÇİRMEDEN REZERVASYONUNUZU YAPTIRIN!
Hem bu çok özel gala hem de konaklama fiyatlarında otel misafirleri için birbirinden cazip paketler hazırlayan Polat Thermal Hotel’le yeni yıla girmek isteyenler;

Otelle ilgili detaylı bilgi edinmek için www.polathotel.com.tr adresini ziyaret edebilir, daha fazla bilgi edinmek için info@polathotel.com.tr adresine mail atabilir.

Yılbaşı rezervasyonu yaptırmak ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise; 0 258 271 41 11 adresinden otele telefonla ulaşabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı