REKLAMI GEÇ

PEV Denizli’yi yarıştıracak!

PEV Denizli’yi yarıştıracak!

Denizlihaber, Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları’nın desteğiyle ilk, orta ve lise öğrencileri için yepyeni bir yarışmayı hayata geçiriyor. Her ay 20 soruya en kısa zamanda en fazla doğru cevap verenleri sürpriz hediyeler bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2013 Cumartesi, 11:20

Özel PEV Okulları Destekliyor, Denizli yepyeni bir yarışmayla tanışıyor. Yarışırken Denizli’yi birçok yönüyle öğreneceğiniz bilgi yarışması yakın zamanda Denizlihaber.com’da.

ÖDÜL YAĞACAK!
Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları’nın sponsorluğunda hazırlanan yarışma her ay çok sayıda talihliye ödüller dağıtacak. Her ay en iyi performansı gösteren 1 öğrenciye PEV’in sürpriz ödülü, ilk 3 öğrenciye HABER HOROZU, ilk 10’a girenlere ise üzerinde isimlerinin yazdığı Denizlihaber Bardağı kazandıracak.

DENİZLİ’Yİ ÖĞRETECEK!
Denizli’nin plaka numarası olan 20 sorudan oluşan yarışmaya katılanlar yarışırken kentinin belki de bilmedikleri birçok özelliği hakkında bilgi sahibi olacak ve öğrenirken kazanacak.Her ayın 20’sinde tamamlanacak yarışmada, en yüksek puanı, en iyi zamanlamayla gerçekleştirenlere hediyeler yağacak.

SONUÇLAR PEV SİTESİNDE
Denizli’nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Özel PEV Okulları’nın katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmanın sonuçlarına her ayın sonunda PEV’in resmi internet sitesinden ulaşılabilecek.

BEĞENİP TAKİP EDENE BONUS VAR!
Zamana karşı bilgilerinizle yarışacağınız Denizli’ye ve Denizlihaber’com okurlarına özel bu yarışmada rakiplerinize avantaj sağlayabileceğiniz bonus uygulamaları da var. PEV Koleji’nin resmi facebook sayfasını beğenenler ve Twitter takipçisi olanlar hem puan hem de zaman avantajı yakalayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı