REKLAMI GEÇ

Usta Gazeteci Seval Uysal Denizlihaber’de

Usta Gazeteci Seval Uysal Denizlihaber’de

Usta Gazeteci Seval Uysal, ses getirecek röportajları ve araştırma yazılarıyla bundan böyle Denizlihaber.com’da… Uysal’ın 2009 seçimlerinde CHP’nin Denizli Belediye Başkan adayı olan Hüsamettin Ataman ile ilk röportajı, bir döneme ışık tutacak. Ataman’ın adaylık ve seçim sürecine dair çarpıcı açıklamalarını içeren dizi röportajın ilk bölümü yarından itibaren Denizlihaber.com’da başlıyor.

/ DENİZLİHABER / 1 Ekim 2013 Salı, 13:39

Denizlihaber.com ailesine usta bir isim daha katıldı. Uzun yıllar Denizli’de yerel gazete ve televizyonlarda yöneticilik yapan gazetezi Seval Uysal, bundan böyle Denizlihaber.com okurları için röportajlar ve gündemi tartışandizi yazılar kaleme alacak.

İLK RÖPORTAJ SES GETİRECEK
Seval Uysal’ın yarın başlayacak röportajlarının ilki bir ödeneme ışık tutacak. Uysal’ın, 2009 yılında CHP’nin Denizli Belediye Başkan Adayı olan Hüsamettin Ataman’la yaptığı röportaj ses getirecek. Yine bir yerel seçim döneminin arefesinde, siyasi partilerde yaşanan atmosfer konusunda okuyuculara fikir verecek. Ataman’ın çarpıcı açıklamaları, o dönem gürültülü seçim ortamı nedeniyle gizli kalmış, üzeri örtülmüş birçok gerçeği de günyüzüne çıkaracak. Seval Uysal’ın, Hüsamettin Ataman ile yaptığı dizi röportajın ilk bölümü 2 Ekim Çarşamba günü saat 10:00’da Denizlihaber.com’da olacak. Uysal bundan böyle her Çarşamba çarpıcı röportajlarıyla Denizlihaber.com okuyucularıyla buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı