REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan Tavas’ta

Başkan Zolan Tavas’ta

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, babaocağı Tavas’ta düzenlenen Ramazan etkinliklerine katıldı. Sevgi gösterileri ile karşılanan Zolan, hemşerileri ile birlikte ünlü sanatçı Ahmet Özhan konserini izledi. Ramazan etkinliklerini ilçelere taşıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da baba ocağı olan Tavas’ta tasavvuf müziğinin vazgeçilmez sanatçısı Ahmet Özhan gönülleri mest etti. Konsere Başkan Zolan’ın yanı sıra, Tavas…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2014 Pazar, 16:06

tavas-iç (1)Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, babaocağı Tavas’ta düzenlenen Ramazan etkinliklerine katıldı. Sevgi gösterileri ile karşılanan Zolan, hemşerileri ile birlikte ünlü sanatçı Ahmet Özhan konserini izledi.

Ramazan etkinliklerini ilçelere taşıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da baba ocağı olan Tavas’ta tasavvuf müziğinin vazgeçilmez sanatçısı Ahmet Özhan gönülleri mest etti. Konsere Başkan Zolan’ın yanı sıra, Tavas Kaymakamı Ali Arıkan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart öncesinde söyledikleri bir sözü hatırlattı. Başkan Zolan, “Biliyorsunuz ‘Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak’ demiştik. Öylede oluyor. Sağolsun her davetimizde bizi kırmayan Ahmet Özhan ağabeyimiz, sanatçımız, gönül sultanımız geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da Denizli’de bizlerle birlikte oldu. Dedik ki,’Tavaslı hemşerilerimizi deAhmet Özhan ile buluşturalım.’ Ramazan’ın anlamına uygun, ruhuna, manevi atmosferine uygun bir gece yaşayabilmek için Tavas’ta böylesi bir geceye imza attık. Bize has duygularımızı, inancımızı inşallah bu gece ile en üst mertebede yaşayabilme noktasına getirebilmişizdir. O yüzden üstadımıza Tavasımıza geldiği, o nezaketi gösterdiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YARININIZ BUGÜNDEN DAHA GÜZEL OLSUN”
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “İnşallah Büyükşehir’in her ilçesine, her köyüne sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün Tavas Belediye Başkanızı Turhan Veli Akyol’da aynı şekilde Ramazan’ın ruhuna uygun güzellikler yapıyor. İnşallah birçok güzelliklerde buluşmak üzere” dedi. Başkan Zolan, ilçeye gelirken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de hemşerilerine selamı olduğunu ileterek, “Yarınınız bugünden daha güzel olsun inşallah. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi şimdiden tebrik ediyorum, bayramınızı kutluyorum” diye konuştu. Sanatçı Ahmet Özhan ise gece için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Zolan ve sanatçı Özhan’a Kızılcabölük el dokuması fular hediye etti.

DENİZLİLİLER ADALET VE İNCLİPINAR PARKI’NA AKIN ETTİ
Öte yandan Ramazan etkinliklerini ilçelere taşıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Adalet ve İnclipınar Parkı’nda her gün başka bir etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Adalet Parkı’nda sahne alan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, stand-up gösterisi ile vatandaşları kahkahaya boğarken, İncilipınar Parkı’nda ise sanatçı Sami Özer tasavvuf müziği konseri verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Özer’e gecenin anısına plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı