REKLAMI GEÇ

Büyükşehir muhtarları ağırladı

Büyükşehir muhtarları ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftarda muhtarlarla bir araya geldi. Artık büyükşehir çarklarının döndüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Bu yürüyüşte bizim elimiz, ayağımız, gözümüz oradaki ihtiyaçları belirleyecek olan siz değerli muhtarlarımızsınız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2014 Çarşamba, 14:49

denizli-buyuksehir-belediyesi-muhtarlar-iftar-h

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftarda muhtarlarla bir araya geldi. Artık büyükşehir çarklarının döndüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Bu yürüyüşte bizim elimiz, ayağımız, gözümüz oradaki ihtiyaçları belirleyecek olan siz değerli muhtarlarımızsınız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası bu kez muhtarları ağırladı. Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen iftara Başkan Zolan’ın yanı sıra, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy ile muhtarlar katıldı.

Başkan Zolan, Ramazan’ın sonuna yaklaşıldığını belirterek, “Her yerde birçok etkinliklerimiz oldu, bir çok güzelliklerimiz oldu. Denizli’de Ramazan’ın manevi atmosferi en güzel şekilde hissedildi, en güzel şekilde yaşandı” dedi. Bu Ramazan’da arzu edilmeyen olayların da olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “İstemediğimiz, yüreğimizi yakan olaylar oldu. Bunların en başında Gazze’de mübarek ayda yüzlerce çocuk, bebek katledildi. 500’ün üzerinde Müslüman kardeşimiz katledildi. Mesele Müslüman olma, şu ya da bu olma meselesi değil, insan olması önemli. Hiçbir insan zulüm altında yaşamayı hak etmiyor, inancı ne olursa olsun insanca yaşamalı.”

“VATANDAŞIMIZLA İLK MUHATAP OLAN SİZLERSİNİZ”
Denizli’nin artık Büyükşehir olduğunu, iki de ilçe kurulduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Artık Pamukkale ve Merkezefendi’de sistem kuruldu, çarklar dönmeye başladı. Bir taraftan Pamukkale, bir taraftan Merkezefendi, bir taraftan da büyükşehir olarak biz artık Denizli’ye hizmet ediyoruz. İnşallah hizmetler katlansın, dertler, sıkıntılar en aza insin. Mümkünse hiçbir sıkıntı, dert kalmasın. Tabi bu yürüyüşte bizim elimiz, ayağımız, gözümüz oradaki ihtiyaçları belirleyecek olan siz değerli muhtarlarımızsınız. Herhangi bir sıkıntıda vatandaşımızla ilk muhatap olan sizlersiniz. İlk eleştiriyi veya talebi alan sizlersiniz” diye konuştu. Başkan Zolan, “Bugüne kadar çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah bu dönemde de Allah sağlık, ömür verirse hepinizle kol kola, el ele yürümek istiyoruz. Nerede dert var onu çözmek istiyoruz. Bunun mutluluğunu hep beraber yaşarız inşallah” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı