REKLAMI GEÇ

Denizli’de renkli Ramazan

Denizli’de renkli Ramazan

Ramazan ayının ilk 10 günü geride kalırken, Denizli’de Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlar için hazırladığı iftar programları ve Ramazan etkinlikleri sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 14:50

denizli-ramazan-etikinligi-karsıyaka-iftar-hDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş Ramazanları aratmamak için hazırladığı iftar programları ve çeşitli etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla ile aynı sofrada iftar yaparken, Adalet ve İncilipınar Parkı ile ilçelerdeki Ramazan etkinlikleri de dolu dizgin geçiyor. Ramazan ayının sevincini ve manevi huzurunu vatandaşlarla ile birlikte yaşamak için her gün farklı bir mahalledeki iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, bu kez Karşıyakalılar ile bir araya geldi. Eşi Berrin Zolan ile Karşıyaka Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara katılan Başkan Zolan, vatandaşların tek tek Ramazanlarını tebrik ederek bir süre onlarla sohbet etti. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada ise, Ramazan’da Karşıyakalılarla aynı sofrada buluşmak istediklerini belirterek, davetlerini kırmayarak iftara katılan herkese teşekkür etti. Karşıyakalıların her zaman yanlarında olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Allah hepinizden razı olsun. İnşallah Denizlimiz yarın, bugünden daha güzel olacak. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olacak. Bu birlik ve beraberlik karşısında hiç bir güç duramayacak” diye konuştu.

ic-2

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Denizli’de Ramazan ayının ilk 10 günü geride kalırken, bir çok sanatçı Adalet ve İncilipınar Parkı ile ilçelerde Denizlililerle buluştu. Bu kapsamda Ahmet Özhan, Yavuz Seçkin, Sami Özer, Yunus Çoban gibi birbirinden ünlü sanatçılar sahneye çıkarak Ramazan aynın sıcak gecelerinde izleyicilere keyifli saatler geçirtti. Önceki gün gece ise Adalet Parkı’nda Denizlili sanatçı Efe birbirinden güzel türküleriyle geceye renk katarken, sanatçı Mustafa Caymaz da İncilipınar Parkı’nda sevenleri ile buluştu. Semazen gösterileri eşliğinde eserlerini seslendiren Mustafa Caymaz, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Sanatçı Caymaz konser sonunda kendisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan tarafından takdim edilen hat tablosunu Hacer Gurbet adlı dinleyicisine hediye etti.

YILDIZ YAĞMURU SÜRECEK
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan etkinlikleri kapsamında yıldız yağmuru sürmeye devam edecek. Ramazan’ın geride kalan günlerinde, Yalın, Orhan Hakalmaz, İkbal Gürpınar, Bedirhan Gökçe, İbrahim Sadri, Grup Laçin, Özdemir Erdoğan, Yeşim Dağlı, Muhammed Emin Ayaz, Ahmet Algün, Kevser Kız İlahi Grubu, Okan Uslu, İsmail Barkan ve Sadi Cesuroğlu gibi birbirinden ünlü sanatçılar Denizlililer için sahne alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı