REKLAMI GEÇ

HAKALMAZ MEST ETTİ

HAKALMAZ MEST ETTİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş Ramazanları aratmamak için düzenlediği etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.  Bu kapsamda ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz, Adalet Parkı’nda binlerce Denizliliye unutulmaz bir gece yaşatırken, aynı yoğun ilgi İncilipınar’da Kevser Kız İlahi Grubu’na da gösterildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2014 Pazar, 14:27

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin değişmez adresi Adalet ve İncilipınar Parkı’nda gösteriler tüm hızıyla devam ediyor.

Sıcak yaz gecelerinden bir süreliğine de olsa kurtulan vatandaşların akın ettiği Adalet Parkı’nda önceki gün ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz sahne aldı. Parkı dolduran binlerce Denizlili Hakalmaz’ın söylediği birbirinden güzel türkülerle coştu. Sanatçının Ege yöresi türküleri ise vatandaşların büyük beğenisini topladı. Orhan Hakalmaz, kendisini Denizlililerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, Denizlili merhum sanatçı Özay Gönlüm’ü yad etmeyi unutmadı. Hayranlarının fotoğraf çekinme isteklerini kırmayan sanatçı Hakalmaz, sazıyla sözüyle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Hakalmaz’a plaket takdim etti.

BOSNA HERSEK’TEN TEŞEKKÜR

İncilipınar Parkı’nda ise Bosna Hersek’ten gelen Kevser Kız İlahi Gurubu sahne aldı. Söylediği ilahiler ile İncilipınar Parkı’nı dolduran binlerce vatandaşı mest eden grup üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Bosna Hersek çok eski yıllardan beri Türkiye’nin kardeşidir. Sizler her zaman bizim yanımızda yer aldınız. Bosna Hersek halkı her zaman sizlere minnet duymaktadır. Bizi bu Ramazan gecesi ağırladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

orhan hakalmaz- belediye-konser-ic

Grup üyelerine plaket veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise ilahi grubunun Bosna Hersek’in unutulmaz lideri Aliya İzzetbegoviç’in memleketinden geldiğini belirterek, Bosna’nın Türk milletine emanet olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı