REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Merkezefendi’de kuruldu

İftar sofrası Merkezefendi’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kısa süre sonra Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nin kullanılmaya başlanacağını belirterek bölgenin alt yapısının da yenileneceği müjdesini verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası geleneği bu kez Merkezefendi Mahallesi’nde düzenlendi. Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2014 Cumartesi, 12:15

haber

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kısa süre sonra Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nin kullanılmaya başlanacağını belirterek bölgenin alt yapısının da yenileneceği müjdesini verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası geleneği bu kez Merkezefendi Mahallesi’nde düzenlendi. Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmasına mahalle sakinlerinin Ramazanını kutlayarak başladı. Başkan Zolan, “Ramazan artık bitmek üzere. Kısa süre sonra Ramazan Bayramı’na kavuşacağız. Bayramımızı biz her zaman olduğu gibi Delikliçınar Meydanı’nda saat 14.00’de kutlayacağız. Biz orada sizleri bekliyor olacağız. Orada kucaklaşıp bayramlaşalım” dedi. Yapımı tamamlanan Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nin yakında kullanılmaya başlanacağını ifade eden Başkan Zolan, “Güzel, örnek bir pazar yeri oldu. Bu bölgenin alt yapısıyla ilgilide çalışmalarımız devam ediyor. İlk alt yapısı yapılacak mahallelerimizden birisidir Merkezefendi. Onun gayreti içerisindeyiz, inşallah o alt yapıyı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İLÇE GEZİLERİ BAŞLIYOR
Denizli’nin 19 ilçesi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Her bir ilçeye dokunmaya çalışıyoruz. Öncelikle ilçenin acil sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Oradaki tüm kardeşlerimizin de bayramını kutluyorum. İnşallah bayramda gelmeye çalışacağız. Bayram sonrası ise tüm ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Biliyorsunuz 10 Ağustos artık Türk tarihinde dönüm noktalarından birisi. Cumhur ilk kez başkanını seçecek. İnşallah bu da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak. Kampanya ile ilgili tüm ilçelerimizi inşallah ziyaret edip vatandaşlarımızla buluşacağız.” Başkan Zolan, “İnşallah 12 yıl boyunca ülkemize ve Denizlimize vermiş olduğu katkılardan dolayı sayın Başbakanımıza Denizli’den güzel bir destek vereceğiz. Cumhurun başkanı olma konusunda yürüyüşünü sürdürmek istiyoruz. Tüm ilçelerimize koşacağız. Vatandaşımız zaten Başbakanımızı çok iyi tanıyor. Onu tanıtmamıza gerek yok. Biz bir ‘merhaba’ demek için ilçelerimizi ziyaret edeceğiz.”

Konuşmanın ardından Başkan Zolan, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet edip taleplerini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı