REKLAMI GEÇ

Koruyucu aileler iftarda buluştu

Koruyucu aileler iftarda buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli’de 103 çocuğu kanatları altına alan koruyucu ailelere iftar yemeği verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2014 Pazar, 14:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi devlet koruması altında kalan çocuklara sıcak bir aile ortamı sunmak için gönüllü olan koruyucu aileleri ve çocukları iftar yemeğinde buluşturdu. Polisevi’nde gerçekleştirilen gecenin ev sahipliğini eşi Berrin Zolan ile birlikte yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tek tek masaları gezip, konuklarına “Hoş geldiniz” diyerek selamlaştı. Geceye Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir de katıldı.

Yemekte katılımcılara bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli’de 103 çocuğun koruyucu aileler tarafından ihtiyaçlarının karşılandığını kaydetti.

Gerçekleştirilen iftar programının kendisi için büyük anlam taşıdığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Bugünkü misafirlerimiz canlarımız, gözbebeklerimiz, yavrularımız. Aynı sofrada gençlerimizle, çocuklarımızla beraber olmak istedik. Koruyucu ailelere teşekkür ediyorum. Hakkınız ödenmez” dedi. Zolan misafirlerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti, Ramazan ayının manevi atmosferinde kardeşlik duygularının pekişmesi gerektiğini hatırlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı