REKLAMI GEÇ

Ramazan akşamları parklarda geçiyor

Ramazan akşamları parklarda geçiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlenen çeşitli programlarla sürerken, binlerce vatandaş iftar saatinden itibaren parkları dolduruyor. İftarlarını parklarda yapan vatandaşlar, kendileri için hazırlanan programların da keyfini çıkartıyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş Ramazanların yeniden yaşanması için hazırladığı gösterilerin adresi Adalet ve İncilipınar Parkı, her akşam binlerce Denizliliyi misafir ediyor. Yaz sıcağından kurtulup kendileri için hazırlanan gösteriler eşliğinde keyifli bir Ramazan…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2014 Salı, 16:02

denizlililer-parklara-akiyor-hDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlenen çeşitli programlarla sürerken, binlerce vatandaş iftar saatinden itibaren parkları dolduruyor. İftarlarını parklarda yapan vatandaşlar, kendileri için hazırlanan programların da keyfini çıkartıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş Ramazanların yeniden yaşanması için hazırladığı gösterilerin adresi Adalet ve İncilipınar Parkı, her akşam binlerce Denizliliyi misafir ediyor.

Yaz sıcağından kurtulup kendileri için hazırlanan gösteriler eşliğinde keyifli bir Ramazan gecesi yaşamak isteyen Denizlililer, Adalet ve İncilipınar Parkı’nda piknik yapıp, iftarlarını açıyor. Birçok vatandaş aileleriyle birlikte iftarlarını açık havada yapmak için erken saatlerden itibaren Adalet ve İncilipınar’ı doldurmaya başlıyor. İftarlarını aileleriyle birlikte çimlerin üzerinde yapmanın keyfini çıkaran vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde ise kendileri için hazırlanan Ramazan etkinliklerini izliyor.

ic-2

Vatandaşlar, dört duvar arasında geçirdikleri sıcak yaz akşamlarından bir nebze de olsun kurtulup iftarlarını açık havada yapmak istediklerini belirterek, “Parklarda ailemizle birlikte hem iftarımızı yapmanın tadını çıkartıyoruz, hem de Büyükşehir Belediyemizin bizler için hazırladığı etkinlikleri izlemenin keyfini yaşıyoruz. Bizlere bu olanağı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ic-1

KONSERLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Öte yandan önceki gün akşam İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam etti. Adalet Parkı’nda sanatçı Okan Uslu, Türk Sanat Müziği konseri ile geceye ayrı bir renk katarken, İncilipınar Parkı’nda ise Muhammet Emin Ayaz sahne aldı. Sanatçı Ayaz’ın Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı semazen ekibi eşliğinde seslendirdiği eserler İncilipınar Parkı’nı dolduran binlerce vatandaşı mest etti. Vatandaşlar bir yandan açık havada iftar yapmanın tadını çıkartırken, diğer yandan kendileri için hazırlanan konserleri büyük beğeni ile izledi. Denizlililere unutulmaz saatler yaşatan sanatçı Okan Uslu ve Muhammet Emin Ayaz’a gecenin anısına plaket takdim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı