REKLAMI GEÇ

Sahne konservatuvar sanatçılarının  

Sahne konservatuvar sanatçılarının   

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan etkinlikleri kapsamında Adalet ve İncilipınar Parkı’ndaki programda Türk Sanat ve Türk Halk Müziği eşliğinde eğlendi. İncilipınar ve Adalet Parkı’nda her gün farklı sanatçılar, gösterileri ile binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatıyor. Ramazan etkinliklerinin önceki gün gece Adalet ve İncilipınar Parkı’nda düzenlediği programlarına Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı damga vurdu. Adalet Parkı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, İncilipınar…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2014 Çarşamba, 17:02

denizli-belediye-ramazan-etkinligi-hDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan etkinlikleri kapsamında Adalet ve İncilipınar Parkı’ndaki programda Türk Sanat ve Türk Halk Müziği eşliğinde eğlendi.

İncilipınar ve Adalet Parkı’nda her gün farklı sanatçılar, gösterileri ile binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatıyor. Ramazan etkinliklerinin önceki gün gece Adalet ve İncilipınar Parkı’nda düzenlediği programlarına Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı damga vurdu. Adalet Parkı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, İncilipınar Parkı’nda ise Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı.

ic-1

Vatandaşlar konservatuar sanatçılarının söylediği birbirinden güzel şarkıları beğeniyle dinledi. İncilipınar Parkı’ndaki etkinliğe katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, konservatuar sanatçılarının unutulmaz bir gece yaşattıklarını belirterek, “Hepside konservatuarda çalışan çok değerli sanatçılarımız. Onlara bu keyifli konser için çok teşekkür ediyoruz” diyerek, vatandaşların Ramazanlarını kutladı. Adalet Parkı’nda ise vatandaşlar konservatuar sanatçılarının söylediği oyun havaları ve türkülerle adeta coştu.

ic-2

GENÇ DENİZLİ’DEN SERGİ
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli üyelerinin İncilipınar Parkı’nda hazırladığı sergi ilgiyle izlendi.Genç Denizli bünyesindeki kulüplere üye gençlerin fotoğraf, resim, karikatür ve hat sanatı gibi eserlerinin yer aldığı sergi vatandaşlardan tam not aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı