REKLAMI GEÇ

İMO Adayı Ün’ün olmazsa olmazları

İMO Adayı Ün’ün olmazsa olmazları

Hafta sonu yapılacak İMO Genel Kurulu’nda İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Adayı olan Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, kendileri için olmazsa olmazları açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2012 Salı, 14:35

Mes­lek­te Bir­lik Grubu Adayı Pa­muk­ka­le Üni­ver­si­te­si İn­şa­at Mü­hen­dis­li­ği Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üyesi Hayri Ün, İMO Genel Kurulu’na günler kala üyelere yönelik açıklamalarına devam ediyor. Ün bu kez, kendileri için olmazsa olmazları açıkladı. Ün, örgütlenme çalışmalarına önem vereceklerini, basında daha fazla yer almak istediklerini ve üyelere yönelik sosyal faaliyetleri arttırmanın kendileri için olmazsa olmazlardan olduğunu söyledi.

ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERECEĞİZ

Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, İnşaat Mühendisleri Odası’nın kurulduğu 1954 yılından bugüne, dünya ve ülke koşullarının önemli değişimlere uğradığına işaret etti. Ün, “Örgüt olarak bu değişimin çok gerisinde olduğumuzun bilinci ile yasa ve yönetmeliklerimizin çağımıza uygun hale getirilmesi için, gerek genel merkez bazında gerekse ülke yönetimi düzeyinde girişimlerde bulunacağız” dedi. Mevcut yapının yeniden düzenlenmesi doğrultusunda çalışmalara hız vereceklerini de sözlerine ekleyen Pa­muk­ka­le Üni­ver­si­te­si İn­şa­at Mü­hen­dis­li­ği Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, “Bu çalışmalarımızın en kısa sürede sonuçlanabilmesi için mücadelemiz sabır ve inatla devam edecek. Odamızın yurt genelindeki örgütlenmesi oldukça yetersiz. Daha fazla örgütlenme ile sesimizin daha gür çıkacağı açık. En ideal hizmet için oda ve üye ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacı ile yurt genelindeki şube ve temsilcilikler yaygınlaştırılmalı. Bu kapsamda, diğer illerdeki şubelerimizle işbirliği çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

BASINDA DAHA FAZLA YER ALACAĞIZ

İMO Yönetimine seçildikleri takdirde basınla olan ilişkilerin geliştirilmesi ile ilgili de bir dizi çalışma yapacaklarının altını çizen Hayri Ün , “Meslektaşlarımızın toplum içindeki yeri ve öneminin kamuoyuna anlatılması ve sürekli gündemde tutulması için, medya ilişkileri geliştirilerek şubemizin faaliyetleri medyaya etkin olarak aktarılacak. Görsel ve yazılı basında mesleğimizle ilgili konularda toplum bilincinin geliştirilmesi amacı ile haber programları ve oturumlara katılarak kamuoyu bilgilendirilecek. Meslektaşlarımızın bilgilendirilmesi, haberdar edilmesi, bilimsel ve teknik yayınların aktarılması kapsamında şube bültenlerinin düzenli bir biçimde basılarak meslektaşlarımıza ulaştırılması sağlanacak” diye konuştu.

SOSYAL FAALİYETLERİ GELİŞTİRECEĞİZ

Üyeler arası iletişimin geliştirilmesi için sosyal faaliyetlerin önemine dikkat çeken Mes­lek­te Bir­lik Grubu’nun Adayı Pa­muk­ka­le Üni­ver­si­te­si İn­şa­at Mü­hen­dis­li­ği Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, “Birlik ve beraberliğimizi perçinleyici tanışma ve dayanışma toplantıları düzenleyeceğiz. Ayrıca, meslektaşlarımızın özel günlerinde hep yanlarında olacağız. Üyelerimizin kaynaşmasına, bilgi alışverişine fırsat verecek yurt içi mesleki, teknik ve turistik geziler, halk oyunları kursları spor aktiviteleri ve özel geceler düzenlenecek. Denizli yerelindeki sosyal ve kültürel sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkiler kurularak kent kültürünün gelişmesine katkı konulacak, meslektaşlarımızın bu faaliyetlerde bulunmaları desteklenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı