REKLAMI GEÇ

Bozdağ ve Zeybekci iftar çadırında oruç açtı

Bozdağ ve Zeybekci iftar çadırında oruç açtı

Acıpayam Adliye Sarayı’nın temelini atmak ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile kendisine eşlik eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oruçlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çadırında açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Kayalık Caddesi’ndeki iftar çadırı, iki bakanı ağırladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Acıpayam Adalet Sarayı’nın temel atma töreni ve bir dizi ziyaretlerin ardından, işadamı Orhan Abalıoğlu’nun erdiği iftar…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2014 Cumartesi, 09:58

denizli-iftar-cadiri-adalit-bakani-bekir-bozdag-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-h

Acıpayam Adliye Sarayı’nın temelini atmak ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile kendisine eşlik eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oruçlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çadırında açtı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Kayalık Caddesi’ndeki iftar çadırı, iki bakanı ağırladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Acıpayam Adalet Sarayı’nın temel atma töreni ve bir dizi ziyaretlerin ardından, işadamı Orhan Abalıoğlu’nun erdiği iftar yemeğine katıldı.

İki bakana Vali Abdülkadir Demir, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti.

İftar yemeğinin sonunda işadamı Orhan Abalıoğlu ile bir süre sohbet eden Bozdağ, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

ismi lazım değil   -  Bağlantı 5 Temmuz 2014, 23:47

ne kadarda ihtiyacları var değil mi iftar yemeğinin kuruluş amacı nedir özünde bi sorgulamak gerekiyor diye düşünmekteyim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı