REKLAMI GEÇ

Denizli bayramı Çınar’da kutladı

Denizli bayramı Çınar’da kutladı

Denizli protokolü bayramlaşmayı ilk gün Çınar Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2014 Pazartesi, 15:03

Denizli’de Ramazan Bayramı kutlamaları Çınar Meydanı’nda gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi protokol ile halkın bayramlaşması etkinliği için meydana gölgelikler kurdu, oturma düzeni belirledi. Meydanda vatandaşlar için limonata, çay ve helva ikramında bulunuldu, çocuklar için pamuk şekeri ve macun dağıtıldı.

Bayramlaşma için meydana ilk gelenler daire müdürleri oldu. Kısa bir süre sonra da Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Emniyet Müdürü Mevlüt Demir bayramlaşma için meydana geldi. Vali Demir burada kısa bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Ak Parti’deki bayramlaşma törenini bitiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Çınar Meydanı’na geldi. Ak Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak da meydandaki yerini aldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de Çınar Meydanı’na gelmesi ile birlikte bayramlaşma başladı. Sıraya giren protokol üyeleri vatandaşın bayramını tek tek kutladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını hatırlatarak, müslüman dünyasının saldırı altında olduğunu söyledi, “Bayramı buruk kutluyoruz” dedi. Bakan Zeybekci, “Ramazan Bayramı güzelliklerle anılmalıdır. Biz bu bayram Filistin’e yönelik katliamlar nedeniyle buruk bir bayram geçiriyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise bayramın küskünlüklerin bittiği, güzelliklerin ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir gün olduğunu hatırlatarak hemşerilerinin bayramını kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı